2777
عنوان

پزشکی و هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم ببخشیدا ولی به این میگن کوته فکری. مثال میزنم رکوردای گینس هم خیلیاشون عیان بود که غیر ممکنه! من ...

آره باشه ادامه بده حتما شما بلند فکر میتونی هرروز بعد ساعت شش عصر بری دانشگاه هنر رو ادامه بدیم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کلاس های هنری همه کلاهبردارین یه مشت بیسواد میارن فقط خاطره تعریف کنه. دانشگاه رو ترجیح میدم

خیلی جاهای معتبر هستن که استاد های خوب میارن با مدرک های معتبر

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
دوس داشتم برم ولی همشون کلاهبردارن یه مشت بیسواد میارن که فقط خاطره تعریف میکنن

تحقیق کنید قبلش و جای درستی پیدا کنید. همه اموزشگاه ها اینطور نیستند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مگه بعدازظهر کلاس عملی ندارید؟مگه هر روز کلاس ندارید؟چجوری میخوای بری؟!

کلاس که بیشتر روزای هفته هست ولی لزوما هر روز نیست. بعد برای هنر حرفه ای نمیخوام برم یا اینکه دانشجو تاپ بشم صرفا بیشتر برای تجربه میخوام برم واسه همین سعی میکنم از تایم اون بزنم مسلما اولین اولویت پزشکیه

رشته پزشکی به حدی سختی داره که بعضیا به کار های تفریحاتیشون مثل کلاس های ورزشی و نقاشی و .. نمیرسن د ...

طبق گفته استارتر عزیزم من و شما کوته فکریم نمی‌فهمیم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مشکل اینجاست فکر میکنی رشته های هنری سبک و راحته اونا هم باید وقت براشون داشته باشی وگرنه از اینجا مونده از اونجا رونده میشی

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
من به شما گفتم کوته فکر نه ایشون لطفا جمع نبندین

ادبتون هم در حد مغز کوچیکتون کم و اندوه چه بسا اصلا پزشکی هم تمیخونین که قبول ندارین کلاساش از صبح تا عصرها😘❤️

عشقم پزشکی نمیشه

رشته هایی حالت معماری .. روانشناسی. ‌مشاوره.. این‌چیزها میشه چون دیدم اطرافم

دانشگاه دولتی ؟؟

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️