caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان خانوما در ماه چقدر خرج خودتون میکنید 111 بازدید | 7 پست سلاممن کار میکنم ولی روزانه س همیشگی نیستحدودا روزی ۷۰۰ یا بعضی جاها ۸۰۰ولی نمیتونم پس انداز کنم همش پولم خرج میشه مثلا لباس و چیزهای متفرقهطبیعیه؟هر روز سر کار نمیرم گاهی اوقات هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1404/06/29 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bita1300 عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 2038 من دیگه خرج خودم نمیکنم چون زشتم هر کاری کنم باز زشتم هر چی ب پوستم میرسم بهترین محصولات پوستی ژل لب هیچی به هیچی میخوام فقط پس انداز کنم
_iran_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 14167 خرچ ثابت ندارم اصلا ی ماه میشه ۱۵.۲۰ میشه یک ماه صفر الان از خرداد ماه فقط هزینه اسنپ دادم دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️
taranebaran عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 6343 ماهی ۱ تومن بیشتر وقتام کمتر.خب اصلاح ابرو خودم انجام میدم لباس و اینام ک همیشگی نیست هر چیزی لازم دارم رو هم یجا نمیخرم پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 من دیگه خرج خودم نمیکنم چون زشتم هر کاری کنم باز زشتم هر چی ب پوستم میرسم بهترین محصولات پوستی ژل لب ... این چه حرفیه دختر هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
نهال_صورتی عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 2060 طبیعیه انقد قیمت همه چیز رفته بالا تا میری یه دست لباس بخری میبینی کل درآمدت رفته یا وارد یه سوپری میشی میای بیرون کارتت خالی شده ولی اگه تونستی وقتی پول دستت اومد تو یه کارت دیگه ذخیره کن شاید بعدن نیاز پیدا کردی پس انداز داشته باشی
jiminpa عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 1940 نمیدونم چیزای ساده و لازم میخرم و تمام سعیمو میکنم اضافی خرید نکنم و همینطور ۴ تا کلاس میرم حدودا میشه ۱۰ تومن که برای پس انداز پولی باقی نمی مونه
bita1300 عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 2038 این چه حرفیه دختر بهترین محصولات پوستی و میزنم گرون ترین ژل لب زدم چند سال پیش گوله گوله مونده پشت لبم سی ملیون کاشت ابرو کردم دو سال گذشته خااالی جالبه همه هم ترحم دارن فکر میکنن من خرج نمیکنم اصلا منم دیگه بیخیال شدم میخوام فقط پس انداز کنم