2777
2789
عنوان

نیت بزارین🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

امسال چیزی که تو ذهنمه میشه؟فرناز

عزیزم گفتم واضح سوالتون رو بپرسین توضیح بدین که دقیق براتون ببینم!

من فمنیست نیستم چون من معتقدم قطعا ارزش زنها بسیار بالاتر از مردها هست!(قسمت آبی رنگ رو بخون یکی از دلایلش رو نوشتم)توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن،یه زمانی زنها به قدری قدرتمند بودند از نظر ذهنی و استفاده و کشف داروهای گیاهی که اونهارو شمن(جادوگر)اسم میذاشتن و به آتش میکشیدن و تمام زن های قدرتمند رو نابود کردن چون میترسیدن و به جای اون مردهای ابله که فقط توان جسمی بالایی دارن رو از زنها باارزش تر دونستن و سالیان سال به زنها اجازه ی آزادی نمیدادن و به واسطه ی حرف های چرت این کار رو توجیه میکردن،یه دختر مهربونم تاجاییکه ازت زرنگی نبینم!من میدونم یک روز بهترین مادر دنیا میشم برای دخترم که حق هرگونه آزادی رو برای دنبال کردن رویاهاش بدون قضاوت میدم و همیشه پشتش عین یه کوه میمونم دختر من نمیتونه یه زن آروم و توسری خور بشه اون باید بره پی ارزوهاش هرچند سخت و غیرممکن باشه از نظر بقیه اما من تشویقش میکنم(میدونم قراره سخت ترین امتحان زندگیم رو از دخترام بگیرم چون قراره سرسخت بزرگ بشن)هرگز دلم فرزند پسر نمیخواد چون میدونم بزرگ کردن پسر کار هرکسی نیست و من هیچ علاقه ای به نرها ندارم

سلام.عزیز دورت بگردم حالا که داری زحمت میکشی برای ماهم بگیر🙏😢

اگه مقدور بود حالشو داشتی واس منم بگیر.ب نیت حاجت دلت صدتا صلوات برات میفرستم😘اسممmona(اردیبهشت ماهی ام)میشه ببینی چند وعده دیگه جایی برام کار پیدا میشه؟مرسی عزیز🙏❤️

دلی که عاشق و صادق بود، گناهش نیست/خطا ز معشوق باشد، اگر وفا نکند

رشته‌ای که میخوام رو امسال قبول میشم؟ 🥲

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

من واضح نیتموگفتم میشه برای منو بگی دوست عزیز 

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺

رشته‌ای که میخوام رو امسال قبول میشم؟ 🥲

از همون لحظه‌ای که نگاه کردم، حس کردم این فنجون پر از حرف برای گفتنه. پایینش یکدست و سنگین شده، یعنی مدتیه یک موضوع خاص همه فکر و انرژی‌ت رو پر کرده. این یکدستی نشون میده که تصمیم‌ت برای رسیدن به هدفت قطعی بوده، خودت رو وسط راه حس می‌کنی و راه برگشتی نمی‌بینی.

از کف فنجان که بالا میام، مسیرت آروم‌آروم روشن‌تر میشه، مثل یک جاده که اولش تاریکه اما هرچه جلوتر می‌ری نور بیشتری می‌بینی. این یعنی قدم‌هات درست برداشته شده و مسیر رو درست انتخاب کردی، حتی اگه الان شک یا نگرانی‌هایی گوشه ذهن‌ت باشه. مسیرت تقریباً مستقیمه، یعنی اتفاق‌های بی‌ربط زیادی سر راه‌ت قرار نمی‌گیرن. اما… قبل از رسیدن به بالای فنجان، یک تغییر کوچک هست. حس می‌کنم این تغییر، یک لحظه پر از فشار و تصمیم‌گیریه – شاید یک رقابت یا یک خبر ناگهانی. این لحظه یه ذره قلبت رو می‌لرزونه ولی در نهایت به نفع تو میشه.

حاشیه‌های مسیرت پر از لکه‌های پراکنده‌ست، که برای من مثل حرف‌های دیگران و سر و صدای اطرافه. بعضی‌ها سعی کردن یا خواهند کرد که با حرف یا نظرشون تو رو متوقف کنن یا گیجت کنن، ولی همه‌شون بیرون از مسیر اصلی‌ان، پس تاثیری روی نتیجه نداره مگر اینکه خودت بهشون توجه کنی.

بالا، نزدیک لبه فنجون، یک بازشدگیه که انگار از دلش نسیمی بیرون میاد. این حس برای من خیلی شفافه: خبر خوش و لحظه‌ای که نفس راحت می‌کشی. این دقیقا نزدیک زمانی هست که باید نتیجه رو بشنوی. اون حس سبک شدن و آزاد شدن اینجاست.

با اینکه به رشته و هدفی که خواستی بسیار نزدیک میشی، یک فرصت هم کنارش هست که شاید در ابتدا دقیقا همون اسم رو نداشته باشه ولی کیفیت و آینده بهتری برات رقم بزنه. فنجان نشون میده که در آینده، برمی‌گردی به این روزها و با لبخند میگی «خوب شد این مسیر رو رفتم».

در آخر، خطوط بالای فنجان نشون میده انرژی و اراده‌ت قوی‌تر از ترس‌ها و موانعته. فقط یک شرط داره: در این مدت کوتاه باقیمانده، صدات رو از شلوغی‌ها و حرف‌های بی‌نتیجه بیرون بکش، تمرکزت رو نگه دار، چون مقصد خیلی نزدیکه.

من فمنیست نیستم چون من معتقدم قطعا ارزش زنها بسیار بالاتر از مردها هست!(قسمت آبی رنگ رو بخون یکی از دلایلش رو نوشتم)توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن،یه زمانی زنها به قدری قدرتمند بودند از نظر ذهنی و استفاده و کشف داروهای گیاهی که اونهارو شمن(جادوگر)اسم میذاشتن و به آتش میکشیدن و تمام زن های قدرتمند رو نابود کردن چون میترسیدن و به جای اون مردهای ابله که فقط توان جسمی بالایی دارن رو از زنها باارزش تر دونستن و سالیان سال به زنها اجازه ی آزادی نمیدادن و به واسطه ی حرف های چرت این کار رو توجیه میکردن،یه دختر مهربونم تاجاییکه ازت زرنگی نبینم!من میدونم یک روز بهترین مادر دنیا میشم برای دخترم که حق هرگونه آزادی رو برای دنبال کردن رویاهاش بدون قضاوت میدم و همیشه پشتش عین یه کوه میمونم دختر من نمیتونه یه زن آروم و توسری خور بشه اون باید بره پی ارزوهاش هرچند سخت و غیرممکن باشه از نظر بقیه اما من تشویقش میکنم(میدونم قراره سخت ترین امتحان زندگیم رو از دخترام بگیرم چون قراره سرسخت بزرگ بشن)هرگز دلم فرزند پسر نمیخواد چون میدونم بزرگ کردن پسر کار هرکسی نیست و من هیچ علاقه ای به نرها ندارم