از همون لحظهای که نگاه کردم، حس کردم این فنجون پر از حرف برای گفتنه. پایینش یکدست و سنگین شده، یعنی مدتیه یک موضوع خاص همه فکر و انرژیت رو پر کرده. این یکدستی نشون میده که تصمیمت برای رسیدن به هدفت قطعی بوده، خودت رو وسط راه حس میکنی و راه برگشتی نمیبینی.
از کف فنجان که بالا میام، مسیرت آرومآروم روشنتر میشه، مثل یک جاده که اولش تاریکه اما هرچه جلوتر میری نور بیشتری میبینی. این یعنی قدمهات درست برداشته شده و مسیر رو درست انتخاب کردی، حتی اگه الان شک یا نگرانیهایی گوشه ذهنت باشه. مسیرت تقریباً مستقیمه، یعنی اتفاقهای بیربط زیادی سر راهت قرار نمیگیرن. اما… قبل از رسیدن به بالای فنجان، یک تغییر کوچک هست. حس میکنم این تغییر، یک لحظه پر از فشار و تصمیمگیریه – شاید یک رقابت یا یک خبر ناگهانی. این لحظه یه ذره قلبت رو میلرزونه ولی در نهایت به نفع تو میشه.
حاشیههای مسیرت پر از لکههای پراکندهست، که برای من مثل حرفهای دیگران و سر و صدای اطرافه. بعضیها سعی کردن یا خواهند کرد که با حرف یا نظرشون تو رو متوقف کنن یا گیجت کنن، ولی همهشون بیرون از مسیر اصلیان، پس تاثیری روی نتیجه نداره مگر اینکه خودت بهشون توجه کنی.
بالا، نزدیک لبه فنجون، یک بازشدگیه که انگار از دلش نسیمی بیرون میاد. این حس برای من خیلی شفافه: خبر خوش و لحظهای که نفس راحت میکشی. این دقیقا نزدیک زمانی هست که باید نتیجه رو بشنوی. اون حس سبک شدن و آزاد شدن اینجاست.
با اینکه به رشته و هدفی که خواستی بسیار نزدیک میشی، یک فرصت هم کنارش هست که شاید در ابتدا دقیقا همون اسم رو نداشته باشه ولی کیفیت و آینده بهتری برات رقم بزنه. فنجان نشون میده که در آینده، برمیگردی به این روزها و با لبخند میگی «خوب شد این مسیر رو رفتم».
در آخر، خطوط بالای فنجان نشون میده انرژی و ارادهت قویتر از ترسها و موانعته. فقط یک شرط داره: در این مدت کوتاه باقیمانده، صدات رو از شلوغیها و حرفهای بینتیجه بیرون بکش، تمرکزت رو نگه دار، چون مقصد خیلی نزدیکه.