2821
2789
عنوان

مادر شوهر

508 بازدید | 24 پست

ده ساله ازدواج کردم و مادرشوهرم یه خصوصیات اخلاقی خاصی داره مثلا دلسوز نیست ،همیشه همه چیو برا خودش میخواد، مثلا فقط میخاد با خواهر برادراش باشه حتا طوریه که بچه هاشو میرنجونه بخاطر خودش و خواهر برادرا، جالب اینجاست بچه هاش مادرشونو میپرستن، و ده ساله که من عروسشم یکبار زنگ نزده حالمو بپرسه همیشه به محل کار همسرم زنگ میزنه و از همه چی ازش میپرسه،،،بعدش کل زندگیمو برا فامیلاش تعریف میکنه که مثلا امروز کجا رفتن و ....،،،،شوهرم و برادر شوهرمم عجیب گوش به فرمونشن، یجورایی من تو زندگی معذبم و از اینکه مادرشوهرم بهم توجه نمیکنه خیلی ناراحتم و از همه بدتر حمایت بیش از حد شوهرم از کارای مادرش منو عذاب میده😐

عزیزجان ده سال ساختی بقیشو هم بساز

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ۳ ساله ازدواج کردم هیچ وقت زنگ نزدم، و نخواهم زد

زنیکه حسود حال بهم زن

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

مادر شوهر منم همینطوره گلم،کل زندگی من رو همه ی فامیلاش میدونن،اینکه الان کجاییم کی میایم کی خونمونه و هرچیز دیگه ای رو به همه میگه،من بهش هیچی نمیگم شوهرمم کم حرفه اما موذی خانم همه چیز رو میدونه،خوخواه هم هست،همه چیز رو برای راحتی و آسایش خودش و خواهر برادرش میخواد،

مادر شوهر منم همینطوره گلم،کل زندگی من رو همه ی فامیلاش میدونن،اینکه الان کجاییم کی میایم کی خونمونه ...

شوهرم بدتر حرصم میده از کارای مادرش حمایت میکنه😣

شما احترام بذار و توقع احترام داشته باش توجه و محبت زورکی نمیشه ولی احترام گذاشتن زورکیه . اگه بی اح ...

نمتونم از خودم دفاع کنم چون شوهرم پشت خونوادشه، من چیزی بگم دعوا میشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز