2777
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 24 پست
اینکه حرف زندگیمو به همه بگه به من ربط نداره؟؟؟

اگه زندگی شخصی تو رو تعریف میکنه  خیلی بده و حق داری ناراحت باشی ولی زندگی دوتاییتون زندگی اونم هست و به جز اسرار ممکنه دلش بخواد برا مامانش تعریف کنه ، البته این برام عادیه چون خودم  همه چیز روتین زندگیمونو  برا مامانم تعریف میکنم شوهرمم حق نداره ناراحت باشه که نیست 

میمونه مسایل سری و پشت پرده مثل بحث و جدل و سورپرایز یا بارداری و امثالهم که بله اونارم نباید بگه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
نمتونم از خودم دفاع کنم چون شوهرم پشت خونوادشه، من چیزی بگم دعوا میشه

خوب بشه ! مجبورن با احترام رفتار کنن بذار بدونن که تو هم خط قرمزایی داری که نباید ازش رد بشن ، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه زندگی شخصی تو رو تعریف میکنه  خیلی بده و حق داری ناراحت باشی ولی زندگی دوتاییتون زندگی اونم ...

من راضیم همه چیو برا مامانش بگه اما مامانش همه چیو به همه میگه حتا مسائل خصوصی زندگیمو ،مثلا من دوست ندارم دختر خاله شوهرم بدونه من تو خونم چیکار میکنم

خوب بشه ! مجبورن با احترام رفتار کنن بذار بدونن که تو هم خط قرمزایی داری که نباید ازش رد بشن ، 

خیلی دعوا شده اما من مجبور به گذشت شدم چون گفتم که مادرشوهرم دلسوز نیست و براش مهم نیست زندگیم چی میشه

من راضیم همه چیو برا مامانش بگه اما مامانش همه چیو به همه میگه حتا مسائل خصوصی زندگیمو ،مثلا من دوست ...

به مادرشوهرت بگو جالبه که مسایل زندگیمو از فلانی و فلانی میشنوم احساس میکنم حریم شخصی ندارم و ناراحتم 

اصلا سخت نیست یکبار امتحان کن 

راحت دهنتو باز میکنی و با ادب و آرام حرفاتو میزنی 

دعوا هم شد شد ، گفتم که ... بذار بفهمن اگه تا حالا چیزی نگفتی صبوری کردی( البته به نظر من اشتباه کردن کلمه بهتریه )

خیلی دعوا شده اما من مجبور به گذشت شدم چون گفتم که مادرشوهرم دلسوز نیست و براش مهم نیست زندگیم چی می ...

اگه فکر میکنی صحبت یا دعوا یا بالاخره هیچ حرکتی صددرصد بیفایده س، بیخیال شو چون اونا تو رو اذیت میکنن هیچ ، خودتم داری خودتو اذیت میکنی بنابراین در اصل فرقی با اونا نداری

به مادرشوهرت بگو جالبه که مسایل زندگیمو از فلانی و فلانی میشنوم احساس میکنم حریم شخصی ندارم و ناراحت ...

اگه جوابشو بدم قهر میکنه و به شوهرم طوری میگه که سوهرمم خیلی حساسه میادو و دعوا میکنه ،کاری کردن که هیچی نگم و هرکاری اونا میگن باید بشه، حتا به کتکم کشیده شد اما مجبور شدم من سکوت کنم

اگه فکر میکنی صحبت یا دعوا یا بالاخره هیچ حرکتی صددرصد بیفایده س، بیخیال شو چون اونا تو رو اذیت میکن ...

آره خوب،فقط سکوت میکنم،اما دیگه انگیزه ایی تو زندگی ندارم چون استرشون باهامه،بخصوص شوهرم که مدام گوش بفرمونشونه