2777
2789
عنوان

پول واسه هزینه کلاس

67 بازدید | 7 پست

هنوز جلسه ای تشکیل ندادن حتی معلمشونم ندیدیم حضوری،نماینده پارسال باز نماینده شده گفته نفری ۳۵۰هزار تومن باید بدیم نماینده واسه هزینه ها کلاس قبل اول مهر !مدرسه دولتیه ولی جای خوبیه هرینه ای نداره خیلی قدیمی هم نیست ،،چنتا مادرا مخالفت کردن که هنوز حتی جلسه ای تشکیل نشده و اینا...بنظرتون پرداخت کنم من ؟

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر گروه دارین ،باید براتون روشن کنه که این هزینه ها شامل چی هست؟!وقتی پول میدین باید بدونید بابت چی پول میدین.ما هم پرداخت کردیم ،برای رنگ کلاس و روشنایی و چندتا چیز دیگه .

ن بحث پولش نیست ،،این نماینده سال قبل هم خیلی اذیت می‌کرد والدین باش اذیت شدن ،،الانم هنوز کلاسی تشکیل نشده اخه ،،من چیزی نگفتم مادرا گفتن اصلا هنوز ما معلمم ندیدیم لیست کلاس مشخص نیست و ابن چیزا ...

اگر گروه دارین ،باید براتون روشن کنه که این هزینه ها شامل چی هست؟!وقتی پول میدین باید بدونید بابت چی ...

اصلا نگفت فقط گفت پول بزنید حسابم،

من سال قبل که جلسه قبل اول مهر تشکیل شد داوطلبانه پرده ها و بردم شستم حتی گفتم اگه لازمه میام کف کلاس بشوریم که معلم خودش گفت شسته شده،،،حتی لامپ هم گرفتم برای کلاس، ،همکاری داشتم ولی هنوز جلسه ای تشکیل نشده و نگفته هم براچیه این هزینه ها دو روزه