2777
2789
عنوان

اسم پسر

215 بازدید | 29 پست

سلام عزیزان .به نظر شما اسم پسر کدام را بزارم البته مذهبی پسر بزرگم محمد حسین هست همسرم محمد حسن می‌گوید. و خودم سبحان

الان اصلا تفاهم نداریم.

بین محمد حسن.سبحان .محمد رضا.محمد جواد .علیرضا و محمد هادی 

کدوم را بزارم 

البته اگر پیشنهادی هم دارید بفرمایید ممنون میشم 

بین اینا علیرضا بهتره

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزرگه محمد حسین 

دیگه کوچکه رو محمد حسن نذارید این همه شباهت جالب نیست 

من خودم دو اسمه هستم و حقیقتا متنفرم از دو اسم بودن 

خیلی ها هم مثل خودم دیدم 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ام دختر شد. 

اگر پسر بود می‌خواستیم بزاریم علیسان

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اسم پسر من علیرضاس هر سال میگذره بیشتر عاشق اسمش میشم از بس این اسم خوش آوا و با معناس می تونستم این پسر دومم علیرضا میذاشتم‌ مهم اینه کدوم اسم به دل خوت بشینه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

امیرمهدی

امیرحسین هر دو هم مذهبی ان هم شیک

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍