2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو اسمه نزارید دو شخصیته میشه ..محمد ها هم با حترام به اهل بیت ..خیلی تخس هستن بچه خواهر خودم محمد جواد هست هر چی گفتم جواد خالی بزار نشد ..فوق العاده یه دنده و لجباز حتی بزرگا هم محمد داریم همین شخصیت دارن

من اصلا درک نمیکنم چرا اسم بچه ها باید شبیه به هم باشه 

اسامی مذهبی زیبای زیادی هست

امیرعلی امیررضا امیرعباس

مهدیار مهزیار 

علیسا علیهان

محمد خالی هم قشنگه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دو اسمه نزارید دو شخصیته میشه ..محمد ها هم با حترام به اهل بیت ..خیلی تخس هستن بچه خواهر خودم محمد ج ...

خدایی چه ربطی داشت ما کلی محمد داریم اطرافمون همه بادرک و باوقار شکل گیری رفتار بچه تحت تاثیر محیطی که بزرگ میشه و طبق رفتار پدر و مادر هست چه ربطی به اسم محمد داشت 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

امیر علی 

امیر علا 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست