2821
2789
باور کن اونقدر هم مهم نیست خوبه ها یدونه داشتن اما اونقدر هم نه مگه خودمون چیکار برا پدر مادرشون کرد ...

۲۵تومنه درآمدمون ولی خب با اینکه اهل ناخن کاشتنو مو رنگ کردن نیستم بازم کلی خرج میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ راست میگی ببین من دوستم بچش یک سالشع هر ماه برا بچش یه گرم طلا میخره میگه فقط برا آیندشه

چه خوب کاش منم این کارو کرده بودم🥲شمام این کارو کن از الان ایشالله بچه دارشدی خداهم کمک می‌کنه 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

چه خوب کاش منم این کارو کرده بودم🥲شمام این کارو کن از الان ایشالله بچه دارشدی خداهم کمک می‌کنه

الان دوستم چند روز دیگه زایمانشه میگه فقط ۸۰میلیون پول بیمارستانم شد بخدا تنو بدنم لرزید

۲۵تومنه درآمدمون ولی خب با اینکه اهل ناخن کاشتنو مو رنگ کردن نیستم بازم کلی خرج میشه

یه مدت مخارج رو یادداشت کن اونموقع بهتر متوجه میشی من فقط یه پشیمونی دارم اونم چون شوهرم مال جمع کنه

یه مدت مخارج رو یادداشت کن اونموقع بهتر متوجه میشی من فقط یه پشیمونی دارم اونم چون شوهرم مال جمع کنه

من یادداشت میکنم ولی شوهرم اصلا نمینویسه بیشتر خرجام با اونه...اخه بدبختی خرج خانوادشم میده یه بار رفتم از حسابی ک ب اسم من بود ولی دست همسرم بود پیرینت گرفتم دیدم اوووو چقد پول زده حساب مامانش.اعتراض کردم گفت مادرمه وظیفمه

شما هم مستاجرید؟؟؟؟؟لعنت ب شوهرم ک حتی بعداز پنج سال یه خونه هم نداریم

نه گفتم خونه داره شوهرم بالاشهره تقریبا 8. 9میلیارده ماشینمون معمولیه۲۰۷ درامدش۲۷چون کارمند بیمه تکمیلی که تقریبا اغلب دکتر ها پوشش میده اما شوهرم واقعا تو بعضی مخارج خسیسع و همین عامل پشیمونی من مثلا از اون است که اگه قرار باشه قابلمه بخریم بهترین قابلمه میخره که چند سال بمونه بهترین لوازم خونه رو سر جهاز گرفت اما بهش بگو برام لباس بخر یا طلا جونش در می‌ره 

بعد من میگم الان من اذیت میشم قطعا بچه هم اذیت میشه بعد که بزرگ شه

من یادداشت میکنم ولی شوهرم اصلا نمینویسه بیشتر خرجام با اونه...اخه بدبختی خرج خانوادشم میده یه بار ر ...

خوب همون ک خرج اونا هم میزنع اینه اگه نه با۲۵باید زندگی متوسطی داشتی مگه پیله کنی و با سیاست ازش پول بگیری برا پس انداز و یکی بچه خرج داره

الان دوستم چند روز دیگه زایمانشه میگه فقط ۸۰میلیون پول بیمارستانم شد بخدا تنو بدنم لرزید

آره من که هیچ پولی نداشتم رفتم دولتی 

ولی جاریام سه تاشون رفتن خصوصی 

از زایمان طبیعی مثل چی میترسیدم انقد دعا کردم که سزارین اجباری شدم🥲

تو این دنیا هرکاری بخوای بکنی پول میخواد خواهرجان

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

نه گفتم خونه داره شوهرم بالاشهره تقریبا 8. 9میلیارده ماشینمون معمولیه۲۰۷ درامدش۲۷چون کارمند بیمه تکم ...

واااای من اگه جای تو بودم شاه ب دماغم نبود 

خوب همون ک خرج اونا هم میزنع اینه اگه نه با۲۵باید زندگی متوسطی داشتی مگه پیله کنی و با سیاست ازش پول ...

لعنت ب خانوادش...پدرشوهرم تریاکی بود همرو فروخت دود کرد الان با شصت سال سن ۱۰۰تومن پول پیش خونشه همسرمم دلش میسوزه برا مادرش