2821
2789
آره من که هیچ پولی نداشتم رفتم دولتی ولی جاریام سه تاشون رفتن خصوصی از زایمان طبیعی مثل چی میترسیدم ...

لعنت ب مسئولین کشور تازه امروز باز مکانیسم ماشه فعال شد دلار شد۱۱۰ طلا هم ۹/۲۰۰

دیگه امیدی برا زندگی نیست مگر اینکه از قبل پولدار باشی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لعنت ب مسئولین کشور تازه امروز باز مکانیسم ماشه فعال شد دلار شد۱۱۰ طلا هم ۹/۲۰۰دیگه امیدی برا زندگی ...

واقعا لعنت به همه شون خب با این وضع خودمون آینده ای نداریم چه برسه به بچه های بیچاره مون 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

واقعا لعنت به همه شون خب با این وضع خودمون آینده ای نداریم چه برسه به بچه های بیچاره مون

ایکاش از اول شوهر پولدار میکردیم

من خودم خونه بابام یع بار مستاجری نکردم

اونوقت شوهر کردم سال ب سال خونه ب دوشم

من با شرایط تو توی اقدامم

اگه چندسال صبر کنم و دکتر بگه دیر اقدام کردی چی

اگه تنبلی تخمدان یا کیست بگیرم چی

تصمیم گرفتیم آرزوی بچه دار شدن به دلمون نمونه توکل کردیم به خدا هرچی خیره برامون پیش بیاد

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اسم هارو نگاه نمیکنم شاید تو این تاپیک باهات بحث داشتم تاپیک بعد همراهت خندیدم فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود مذهـبی ام نیستم

ماهی سی تومن درامد دارید؟چون کارگر روزی یک میلیون میگیره الان

نه والله بیست تومن

سی بود من ماهی ده تومنی پس انداز میکردم ،شوهرم رو ماشین یه نفر کار می‌کنه بیست تومنم می‌گفت زیاده

شوهرم بدن درد داره نمیتونه بره شرکت تا پارسال تو شرکت کارمیکرد امسال رفت رانندگی

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

می‌تونه اسنپ هم کار کنه پس اگه عین شوهر من عارش نشه

اتفاقا عارش میشه شوهرم موقعیت های خوبی واسش پیش اومد پیشرفت کنیم ولی با ندونم کاریش همه مونو بیچاره کرد یدونه بچه دارم از پسش برنمیام خودمم که هیچ خرجی ندارم نه آرایشگاه میرم نه لباس آنچنانی میخرم وگرنه از گشنگی می‌میریم با این وضع گرونی 

اتفاقا عارش میشه شوهرم موقعیت های خوبی واسش پیش اومد پیشرفت کنیم ولی با ندونم کاریش همه مونو بیچاره ...

من واقعا نمیدونم چرا فک میکنم بده شوهر من دوروز بیکار تو خونس شغلش۲۴. ۴۸ساعته بعد هم نمیکنه دوتا سرویس ببره صبح تا شب بغل منه برو مرد یه کاری بکن