2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پشیمون نیستی بچه آوردی؟

پشیمونیم به خاطر آیندشه وگرنه بچه خیلی شیرینه 

توهم نمیتونی از این خواسته ت  بگذری تصمیم مهمیه که یه نفروبیاری تو این دنیا تربیت میخواد و از نظر مالی هم پشتوانه میخواد

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

پشیمونیم به خاطر آیندشه وگرنه بچه خیلی شیرینه توهم نمیتونی از این خواسته ت بگذری تصمیم مهمیه که یه ...

بیشتر از این میترسم ک هرسال هم کلی باید بزاریم رو پول پیش...

باز اگع مستاجر نبودم امیدی بود...

چون کم کم سال دیگه باید صد میلیون بزارم رو پول پیش خونه

یه جوری گفتی سنم میرفت بالا فکر کردم بالای سی سالته....پس من چی ۲۸سالمع شوهرم ۳۵آرزوهام پرپر شدن

خوب من تنبلی تخمدان و فیبروم هم داشتم برای همونم میترسیدیم البته کلا شوهرم زیاد هم بچه دوست نبود می‌گفت از اول فقط یدونه اونم پسر 

بیشتر از این میترسم ک هرسال هم کلی باید بزاریم رو پول پیش...باز اگع مستاجر نبودم امیدی بود...چون کم ...

واقعا زندگیا خیلی سخت میگذره آدم عذاب وجدان میگیره

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

خوب من تنبلی تخمدان و فیبروم هم داشتم برای همونم میترسیدیم البته کلا شوهرم زیاد هم بچه دوست نبود می‌ ...

من همه دوستام ک از مدرسه باهاشون دوست بودم بچه دارن 

اونوقت من😔😔😔

عذاب وجدان چرا

به خاطر بچه دیگه همش میگم آیندش چی میشه چی دارم بهش بدم 

من همه دوستام ک از مدرسه باهاشون دوست بودم بچه دارن اونوقت من😔😔😔

باور کن اونقدر هم مهم نیست خوبه ها یدونه داشتن اما اونقدر هم نه مگه خودمون چیکار برا پدر مادرشون کردیم اگه درامدتون بالاست بیار خوب اما بعدش جلوگیری کن که همون یکی بمونه تا وضعتون بهتر بشه انشالله