2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفی زد بدجور دلم شکسته

460 بازدید | 11 پست

حالم گرفته بود تو اتاق دراز کشیده بودم .صداشو شنیدم بچه رو برداشت پوشکشو عوض میکرد  بهش گفت اخی مادر نداری بیچاره . بی مادری کسی نیس پوشکتو عوض کنه من برات عوض میکنم عیب نداره . خیلی دلم شکست . من خودم میخواسم پاشم برم عوض کنم خودم تایم میگیرم همیشه هر ۳ ساعت عوض میکنم . بعد من خیلی تو زندگی زحمت میکشم خیلی فراتر از یه زن . با این حرفش بد دلم شکست حس پوچی بهم دست داد . خیلی ناراحتم ک این حرفارو ب بچه من میگه . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قلدر بازی در میاره چیزی بگم وحشی میشه داد میزنه . برای همین کلا تو سکوتم

منم مردم ولی برام سواله بعضیا چطوری میتونن حال بد یه زن رو ببینن؟؟؟؟ چه مادر چه خواهر چه زن و چه دختر  

خب یه لحظه به این فکر کنه که چه دردی رو تحمل کردی برای همین بچه!!!!!و یا چه استرسی کشیدی

چون تاپیک اصلی رو قفل کردی اینجا جوابتو میدم 

من افکارم رو به کسی نسبت ندادم این شمایین که افکارتون رو علنا جار میزنید شوهر بی ارزش زندگی پوچ مادیات مهم تا حدی که حاضری دست به هر کاری بزنی

در مورد وام هم من نیستم که دنبال پولم شما دنبالش له له میزنی و به هر ریسمانی چنگ خواستم راهنمایت کرده باشم 

ولی یادم نبود شما دنبال پول مفتی نه پولی که مجبور بشی پس بدی