2777
2789
عنوان

قد همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست

من و شوهرم هردو ۱۶۸.... اگه اخلاقی خوب بود برام مهم نبود ولی اخلاق نداره گاهی با خودم میگم کاش لااقل قد و قواره داشت میگفتم گول قد و قوارشو خوردم...اخه من با چی خامش شدم؟ هعی خام بودم کلا

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شرایطش اوکی اره خب ده سانت خوبه

من خودم ۱۷۰ همسرم ۱۸۵ ولی دوسداشتم یخورده دیگه ازم بلندتر میبود

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

من و شوهرم هردو ۱۶۸.... اگه اخلاقی خوب بود برام مهم نبود ولی اخلاق نداره گاهی با خودم میگم کاش لااقل ...

من خودم ۱۶۰م خواستگارم ۱۷۰ولی اخلاقش بنظر خوب میاد خیلی دودلم

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

اگه شرایطش اوکی اره خب ده سانت خوبهمن خودم ۱۷۰ همسرم ۱۸۵ ولی دوسداشتم یخورده دیگه ازم بلندتر میبود

دیگه بنده خدا خیلی بلنده ک 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

من ۱۶۵شوهر ۱۷۵

خودتون ماشاالله قدتون خوبه ۱۷۵م خوبه ۱۷۰زبادی کوتاه نیس؟

یکی هست ۱۶۱ سانت هم‌قد خودمه 

اگه تو دنیای واقعی وجود داشت، جونمم می‌دادم براش

ازدواج چیه، غلامیشو می‌کردم اصلا😕😂

بنظرم آدم درست باشه، این چیزا زیاد مهم نیست

وقتی طرفو با یه من عسل نشه خورد دیگه قد دو متریش به چه کار میاد، بیشتر هم میره رو مخت تازه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

۱۰ سانت کمه حداقل ۱۵ سانت چون قد خودم متوسطه

قدتون چنده 

یکی هست ۱۶۱ سانت هم‌قد خودمه اگه تو دنیای واقعی وجود داشت، جونمم می‌دادم براشازدواج چیه، غلامیشو می‌ ...

چرا تو دنیای واقعی وجود ندارع؟

دیگه بنده خدا خیلی بلنده ک

نمیدونم شاید چون داداش من و داداش همسرم بلندترن من حس میکنم همسرم کوتاهه😁

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

من خودم ۱۶۰م خواستگارم ۱۷۰ولی اخلاقش بنظر خوب میاد خیلی دودلم

بستگی به خودت داره بنظرم خوبه....واقعا اخلاق از همه چیز مهمتره ولی بازم حتما مدنظرت باشه ک چهره و قد و قوارش به دلت بشینه وگرنه اذیت میشی....

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
روح مادرت شاد عزیزم 😢

ممنونم همچنین هم دردیم،انگار

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔