2777
2789
عنوان

قد همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست
خودم155شوهرم163

قدش خوبه آقاتون ؟تو جامعه جز چ دسته از مردا هستن

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۶۸ نامزدم ۱۸۰

خیلی خوبه بهم میآید 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

نه خوبه عادیهفک کنم مث من کوچولو موچولو هستی

من ۱۶۰م ولی کلا کوچولوم 🥲همش دلم میخواست همسرم بلندقد باشه 

خودتون ماشاالله قدتون خوبه ۱۷۵م خوبه ۱۷۰زبادی کوتاه نیس؟

ببین تقریبا هم قد شوهر منه بین مردا کوتاه حساب میشن ولی خب شمام چون کوتاه تری ترکیبتون کنار هم توی ذوق نمیزنه و خوبه

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
قدش خوبه آقاتون ؟تو جامعه جز چ دسته از مردا هستن

خب توجامعه ک جزو،کوتاه قداس داداشای خودم قدشون 180ایناس ولی من چون خودم ریزم به نظرم بم‌میاد 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

کانال وگروه افزایش قد تلگرام من

یک کانال جالب راجع به افزایش قد در بزرگسالی

لینک گروهbolandha

من در ۲۰,سالگی دوسانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

عکسم تو تاپیک قدم هست

شامل تجربیات افزایش قد افراد جهان دربزرگسالی

لینک کانال bolandghadshodan

کانال شامل مطالب وگروه جهت چت وتبادل نظر هست

کانال متدهای افزایش قد مدرن

گروه متدهای افزایش قد