2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 59 پست
وا چه طرز حرف زدنه

خستم😂😂داشتم شوخی میکردم 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر هستی؟! تاپیکاتو دیدم .. تاپیو اولی گفتی بایکی دوس بودی صدتو گذاشتی طرف رفته . تاپیک دوم گفتی نه ...

دروغ نگفتم من یکی اومد بازی داد رفت این وسط شده بودم عروسک دستش ...

رل ینی چی !!دوست ینی چیی!! 

ینی!دو نفر بهم علاقه داشته باشن همو دوست داشته باشن باهم خوب باشن و..... ولی من چی هیچی حالم دیگ از کلمه رل و اینا بهم میخوره 

کسی ک هیچ جای زندگیت نیست اسمش چیه؟؟؟

من اینقدرزبدبختم ک یبار پارسال بود تامیک زدم ک دختر ازدواجی کوجاس خیلیا اومدن نطر دادن و ی دختره م بود ک گعت من مجردم و اینا حرف زدیم بعد همون شب اخرش گفت من نلمزد دارم و چرا اینجوریه چرا اونجوریه ..من دیگ ته بدبختیم ته تهش

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

خدا خیرت بده برادرواقعیت تلخه خانما ناراحت شدن

ممنون...دیگ واقعیت ادما اززواقعیت بدشون میاد طرف میددنه داره راهی رو اشتباه میره ولی باز میره سمتش

دروغ نگفتم من یکی اومد بازی داد رفت این وسط شده بودم عروسک دستش ...رل ینی چی !!دوست ینی چیی!! ینی!دو ...

ببین . دخترا وقتی خوششون نیاد یا بهر دلیلی یه چی بگی فک کنه بدردش نمیخوری الکی میگن شوهر داریم یا نامزدیم

ببین . دخترا وقتی خوششون نیاد یا بهر دلیلی یه چی بگی فک کنه بدردش نمیخوری الکی میگن شوهر داریم یا نا ...

میدونم درسته حرفتون ولی تو این مدتی ک سایت هستم تاحالا ن بی احترامی ن توهینی ن درخاستی ب هیچ کسی نداشتم و نخاهم داشت بر خلاف بعضیا ک تا خانمه حرفی از جدایی میزنع فورا درخاست میدن یکبار من اعتراف میکنم ب یکی درخلست دادم اونم بچگی کردم نادانی کردم خودم میدونم هنوزم!پشیمونم بابتش ....

اینجا من خیلی چیزا یاد گرفتم ک قبلا نمیدونستم و درک نکردم یسری حرفارو ....

مثلا ی زن ب چی نیاز داره ...

چی حالشو بهتر میکنه...

کی باید پشتش وایسی ...

کی باید حمایتش کنی ....

جلوی غریبه!و اشنا دوست داره چجوزی باهاش حرف بزنی ..

و خیلی حرفای دیگ من قبلا نمیدونستم ولی یاد گرفتم اینم از نکات خوب سایت بود ک آموزنده!بود...

من میگم با کسی بازی نکنیم الکی چرا یکی رو بازی بدیم !!!تهش ک چی هیچی بخدا...

یادمه!ی خانمه گفت بدم میاد از مردای نی نی سایت و این حرفا گفت چرا نمیرین دددی سایت اولش نمیدونستم چیه ولی رفتم ک بله سایت مخصوص آقایون رفتم اونجا ک حرفانو بزنیم راحت!ولی نمیدونستم ک سایت کلا دست خانماس ی چیزی گفام فورا ده تا اخطار گرفتم 😅خیلیم پیچیدس و درهم ورهم کسی سر در نمیاره اصلا خلاصه برگشتیم اینجا ....

حالا کاشکی برین اونجا خودتون ببینین چخبره....

میدونم درسته حرفتون ولی تو این مدتی ک سایت هستم تاحالا ن بی احترامی ن توهینی ن درخاستی ب هیچ کسی ندا ...

زن فقط به احترام نیاز داره و محبت همین . زیاد پیچیده نیس . چیزی ک تو خانواده از رفتار با مادر یاد میگیریم .. البته دختر و زن سواستفاده گر هم کم نداریم متاسفانه . دروغ چرا . منم از مردی ک تو سایت زنونه باشه خوشم نمیاد . ولی بازم خوددانی . موفق باشی