2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 59 پست
من کرجم

خخ😂عالیه یه دکتر مذهبی ندارید؟!😐😂

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زیاد درگیر نشو اسی

منم۳۲سالمه ومجرد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
منم۲۸سالمه مجردم پیشنهادم ندارم هی خدا

یه چیز بگم چرا دوره ما اینقد آمار خواستگار بالا بود من خودم تا جمعی می رفتم بالاخره یکی ردی نشونی ازم میگرفت

قبول کنید علاوه بر شرایط اقتصادی حاکم  وضع ظاهری و رفتاری دختران و زنان ما یکی از دلایل کاهش ازدواجه

شماها بی خواستکار نیستید پسرا دیگه نمیخان ازدواج کنن مفت ریخته همه مدل 

و مهریه و ادعایه دخترا رو نروووو

خب پسره خوله مگه زن بگیره ما توفامیلامون دختر مجرد نداریم ولی-پسر تا دلت بخاد از ۲۵ تا ۴۵ مجرد 

only God

پول....

قیافه...

شغل مناسب...

داشتن خونواده خوب و موفق...

و.......

همه ی اینا خوبه ولی دلیل بر داشتن خاستگار زیاد و.... نیست اینو دیگ با چشای خودم دیدم دختری ک گفتم شاید اصلا ازدواج نکنه شوهری گیرش اومده انگشت ب دهن موندم ک خدایا چحوریه !!!اصلا چطور شد مگ میشه ...

بعد ی دختر خوشگل پاک و نجیب ک باباشم آدم حسابی و مولدار ب خدا دریغ از یدونه خاستگاررررررر

خاهر من همه چی ب بخت و اقبال و شانس بستگی داره اگ شانستون مثل منه!ک ۲ساعت تو صف نذریم موندم رسید بمن تموم شد بخدا...

داشتن ازدواج موفق فقط باید پیشونیت خوب باشه همین..

دکتر مجردم میشنلسم حتی اسمشم نمیارن....

لنت ب این شانسی ک نصیب ما نشددد

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

یه چیز بگم چرا دوره ما اینقد آمار خواستگار بالا بود من خودم تا جمعی می رفتم بالاخره یکی ردی نشونی از ...

پس دختراتونو کی گرفت؟! اونا ک گرفتن تو ایران و این شرایط ک میگی زندگی نمیکنن؟!! چه جالب !!!

یه چیز بگم چرا دوره ما اینقد آمار خواستگار بالا بود من خودم تا جمعی می رفتم بالاخره یکی ردی نشونی از ...

چقدر حرفتون درست و واقعیت ...

بخدا رفیقای خودم زتگ زدن بمن ک جیکار میکنی !!گفتم خونه میسازم ک بعدش ازدداج کردم لنگ خونه نباشم گفت دیونه شدی ازدواج چی بیا اینجا پیش خودم ازدواج یادت میره...

خاستم بگم بقول شما هستن کسایی ک وارد رابطه میشن و پسرم باخودش فکر میکنه ک دیگ زن واسع چمه و تن ب ازدواج نمیده...

رفیقم گفت ب دختره گفتم من قصد ازدواح ندارم اصلا فقط خوش گذرونی گفت دختره م قبول کرده بعد بگین ازدواح کم شده...

شرایط اقتصادی خراب درست ولی دلیل ازدواج نکردن نیستتت

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸....

چرا دکتر ؟؟

الکی گفتم😂😂اصن خواستگارات مال خودت 😐🥱

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش