2777
2789
عنوان

چند دفعه کتک خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 61 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوکیخب چرا؟

خب پس من بدبخت عالمم تواین سایت ک خیلی کتک خوردم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره ازدواج دومم هست خدایی همسر اولمم خیلی باشخصیت بود اهل کتک نبود این همسرمم ی انسان عالیه

راز ازدواج موفقتون چیه عزیزم؟ 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

فکر میکنم درست میگه به هر خانمی تو اطراف فکر کردم دیدم آره یه بار شده درمورد پدر مادرم نمیدونم

ببین عزیزم... دنیا فقط آدمای اطراف ما نیست 

حتی تو بدترین چیز ها هم استثنا هست 

این موضوع هم اونقدر چیز رایجی نیست

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

پس من برم بمیرم چون تنهاکسی ک اینجاکتک خورده منم ازشوهرم هیچوقت نتونسم جلوشو بگیرم فقط میدونم بدترین درددنیاس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بعضی از زنا کتک خوردن رو دوست دارن

یه مدت دوستم منشی یه مشاور بود 

می گفت چه خانم هایی می اومدن دکتر مهندس نمی دونم مدل حتی بازیگر می گفتن ته دلشون رو

می گفت دوست دارم شوهرم یه بار هم که شده یه سیلی بهم بزنه 

یا یه عده شون می گفتن ...

می ترسم بگم دعوا بشه