2777
2789

قطره سیپروفلوکساسین چشمی تجویز کرده برای گوش. آیا داروخانه اشتباه کرده یا واقعا فرقی نمیکنه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

ممکنه. خیلی از قطره گوشی ها واسه چشمم هستن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه. خیلی از قطره گوشی ها واسه چشمم هستن

اطلاع نداری سیپروفلوکساسین هم میشه یا نه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

سلام ميخواستم بگم من گوش راستم خيلي درد ميكنه دكتر رفتم بهم يه قطره داد بعد از چند روز دوباره مراجعه كردم گوشمم خيلي كم ميشنيد بازم دوتا قطره بهم داد و  قرص آموكسي كلاو و يه مسكن پروفن خيلي درد ميكنه نظري داريد ؟ 

اطلاع نداری سیپروفلوکساسین هم میشه یا نه؟

عامل بیماری‌زا استرپتوکوکوس پنومونی (۳۵٪)، پاتوژن باکتریایی غالب است. پاتوژن‌های رده دوم و سوم به ترتیب عبارتند از هموفیلوس آنفولانزا (۲۵٪) و موراکسلا کاتارالیس

سلام ميخواستم بگم من گوش راستم خيلي درد ميكنه دكتر رفتم بهم يه قطره داد بعد از چند روز دوباره مراجعه ...

درود،قطره هایی که دفعه ی اول و دوم داد چیا بودن؟

آموکسی کلاو چرک خشک کن نسبتا قوی هست که برای  از بین بردن خلت‌وعفونت گلو و همچنین عفونت گوش در صورتی که مقدار عفونت و چرک گوش زیاد نباشه استفاده میشه،هر۱۲ساعت،اگر حجم عفونت و چرک زیاد باشه یا هر دو گوش باشه ازتزریق عضلانی پنی سلین در رگ‌ بهمراه مصرف کپسول آزیترومایسین۲۵۰(هر۱۲ساعت)آزیترومایسین۵۰۰(هر۲۴ساعت)