قراربر این شد که برگردیم بهم بخاطر دخترمون کلی التماس و خواهش و گریه و بچه رو وادار کرد منوراضی کنه بعد الان دیدم منو ریمو و آنفالو کرد بعد رفتم با پیج فیکم چک کردم دیدم دوستشو که من شرطم گذاشتم به هیچ عنوان باهاش حرف نزنه رو استوری کرده و نوشته تولدت مبارک داداش م
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
بگو اخه نادون یه دوست ارزششو داره بخاطرش از زن و بچه و. زندگیت بگذری؟
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍