2777
2789
عنوان

قبلا سریال

287 بازدید | 33 پست

بچه مهندس رو ندیده بودم اما اینسری که پخش شد فکر کنم قسمت دوم بود فصل اول که خیلی برام جذاب اومد دیگه دنبال کردم فصل دوم در نظرم معمولی بود فصل سوم عالی بود جوری که دیگه منتظر نشدم شبها از تی وی ببینم دانلود کردم ۱۸ قسمت رو تو سه روز دیدم امروز داشت تبلیغ فصل ۴ ام رو میکرد دیدم بازیگر نقش جواد عوض شده خوشم نیومد بعد رفتم گوگل دیدم کارگردان نوشته بدلیل خواسته متعارف روزبه حصاری ادامه همکاری رو قطع کردیم حیف شد فقط کسی فصل ۴ رو اگه دیده تعریف نکنه ولی دوس داشتم روزبه حصاری فصل ۴ رو هم بازی میکرد 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نامتعارف.  

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالادستمزدبالاتری می‌خواسته عوضش کردن

اره گفتن خیلیی بیشتر از قرارداد قبلی میخواسته

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

من همون موقع که دیدم به این نتیجه رسیدم و کاملا موافقم

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

اره گفتن خیلیی بیشتر از قرارداد قبلی میخواسته

خب میدادن اینهمه دستمزدهای میلیاردی به نابازیگرهایی که فقط پول چهره شون رو میگیرن میدن این که خیلی خوب نقشش رو بازی کرده بود نظرات رو خوندم همه اونایی که دیده بودن میگفتن روزبه تو این قسمت نبود بی مزه شده بود 

خب میدادن اینهمه دستمزدهای میلیاردی به نابازیگرهایی که فقط پول چهره شون رو میگیرن میدن این که خیلی خ ...

نه اخه خیلی میخواسته ماهی اگه اشتباه نکنم گفتن ۲۰۰ میلیون درحالی ک گفتن واسه فصل قبل یعنی ۳ ماهی ۷ میلیون بود

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

وای دیگه این بازیگران شورهمه چیودرمیارن ازبس پولکین

اینم دیده معروف شده تو فیلم و بهش نیاز دارن واسه فصل بعد گفته بزار قیمت و ببرم بالا😂😂حالا خوبه اینا یه استعدادی دارن ک بخاطرش پول میگیرن بعضی بازیگرا واقعا بازیشون افتضاحه

اینم دیده معروف شده تو فیلم و بهش نیاز دارن واسه فصل بعد گفته بزار قیمت و ببرم بالا😂😂حالا خوبه این ...

گلزار 😶😐😑😐