2777
2789
عنوان

قبلا سریال

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 33 پست

الان عکس میاد بهم توضیح میدید چطوری حساب کنم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تا شنیدم فصل ۴ بازیگرا عوض میشن ناراحت شدم

جدول بالا رو بهم میگی چطوریه ؟

دقیقا منم خیلی بد شد کاش همون روزبه حصاری می‌بود خیلی بهتر بود هم بازیگریش هم همه چیش

جدول بالا منطورم بود که درباره وام هست میدونی چجوری باید ماه و قسطاشو محاسبه کنم 

نه اخه خیلی میخواسته ماهی اگه اشتباه نکنم گفتن ۲۰۰ میلیون درحالی ک گفتن واسه فصل قبل یعنی ۳ ماهی ۷ م ...

چطوری یعنی فصل قبلش ۳ ماه بازی کرده بعد ۷ میلیون فقط ؟؟؟؟خیلی کم بوده که حق داشته حداقل فصل بعد بیشتر دستمزد بخواد 

چرا برات گریه کنم وقتی ریملم از کل زندگیت گرونتره؟

جدول بالا منطورم بود که درباره وام هست میدونی چجوری باید ماه و قسطاشو محاسبه کنم

خودم نمی‌دونستم ولی واست زدم هوش مصنوعی 

باشه، قدم به قدم توضیح می‌دم تا واضح باشه چطور ماه‌ها و اقساط رو محاسبه می‌کنیم. 😊

---

متنی که شما آوردی می‌گه:

> اگر شما ۳۰۰ میلیون تومان و به مدت سه ماه در بانک ملی برای طرح مهربانی سپرده‌گذاری کنید می‌توانید در پایان ماه سوم:

مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان با اقساط شش ماهه

یا مبلغ ۴۸ میلیون تومان با اقساط ۶۰ ماهه (۵ ساله) دریافت کنید.

اینجا چند نکته هست:

1. ماه شروع سپرده‌گذاری: وقتی می‌گن "به مدت سه ماه"، یعنی شما پولتو به بانک می‌سپاری و بعد از سه ماه، وام/مبلغ مدنظر قابل دریافت هست.

2. تعداد اقساط و مدت پرداخت: بعد از اینکه وام رو دریافت کردی، بانک مشخص می‌کنه که چقدر باید قسط بدی و طی چند ماه.

مثلاً "اقساط شش ماهه" یعنی کل مبلغ وام باید طی ۶ ماه بازپرداخت بشه.

"اقساط ۶۰ ماهه" یعنی طی ۶۰ ماه (۵ سال) بازپرداخت می‌کنی.

3. محاسبه مبلغ هر قسط:

اگر جدول وام درصد سود و مبلغ کل وام رو داشته باشه، معمولاً مبلغ قسط به این صورت حساب می‌شه:

\text{قسط ماهانه} = \frac{\text{مبلغ وام + سود}}{\text{تعداد ماه‌ها}}

\text{قسط ماهانه} = \frac{۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰}{۶} = ۵۰,۰۰۰,۰۰۰ \text{ تومان در هر ماه}

\text{قسط ماهانه} = \frac{۴۸,۰۰۰,۰۰۰}{۶۰} = ۸۰۰,۰۰۰ \text{ تومان در هر ماه}

---

پس روند کار اینه:

1. مبلغ وام رو از جدول برداری.

2. تعداد ماه‌های بازپرداخت رو از جدول مشخص می‌کنی.

3. مبلغ هر قسط = کل مبلغ / تعداد ماه‌ها (یا با فرمول پیچیده‌تر اگر سود مرکب یا سود ماهانه هم داشته باشه).

---

اگه بخوای، می‌تونم یک جدول آماده بر اساس مثال شما بسازم که دقیقاً هر ماه چقدر باید بد

ی برای هر نوع وام (۶ ماهه یا ۶۰ ماهه).

می‌خوای برات بسازم؟

خودم نمی‌دونستم ولی واست زدم هوش مصنوعی باشه، قدم به قدم توضیح می‌دم تا واضح باشه چطور ماه‌ها و اقسا ...

مبلع ۳۰۰ میلیون بخام وام بگیرم میده ۶۰ ماهه ؟ 

چون اونجا نوشته ۴۸ میلیون ۶۰ ماهه 

خودم نمی‌دونستم ولی واست زدم هوش مصنوعی باشه، قدم به قدم توضیح می‌دم تا واضح باشه چطور ماه‌ها و اقسا ...

ممنونم ازتون ❤🌺🌹

مبلع ۳۰۰ میلیون بخام وام بگیرم میده ۶۰ ماهه ؟ چون اونجا نوشته ۴۸ میلیون ۶۰ ماهه

آهان، الان متوجه شدم کجاش گیج‌کننده است 😅

متنی که شما آوردی اینطوریه:

بعد از ۳ ماه سپرده‌گذاری، می‌توانی ۳۰۰ میلیون با اقساط ۶ ماهه یا ۴۸ میلیون با اقساط ۶۰ ماهه (۵ ساله) دریافت کنی.

پس:

وام ۳۰۰ میلیون فقط با بازپرداخت ۶ ماهه داده می‌شود.

وام ۴۸ میلیون فقط با بازپرداخت ۶۰ ماهه داده می‌شود.

یعنی شما نمی‌توانید ۳۰۰ میلیون را ۶۰ ماهه قسط‌بندی کنی. این ۶۰ ماهه مربوط به وام ۴۸ میلیونی است.

اگر بخواهی، می‌توانم یک جدول واضح بسازم که مبلغ و مدت اقساط هر وام را کاملاً مشخص کند تا راحت‌تر تصمیم بگیری.

می‌

خوای برات بسازم؟

....

هوش مصنوعی 

آهان، الان متوجه شدم کجاش گیج‌کننده است 😅متنی که شما آوردی اینطوریه:بعد از ۳ ماه سپرده‌گذاری، می‌تو ...

ممنونم 

از کجا برنامه هوش مصنوعی رو گرفتی ؟

خواهش قابلی نداشت 🎀😘

یچیزی سپرده گذاریم رو بیشتر کنم وام ۳۰۰ تومنی رو با اقساط بلند مدت میده ؟