2777
2789
عنوان

دارم دیووونه میشم😭😭😭

287 بازدید | 23 پست

خانما ازتون خواهش میکنم بهم کمک کنید نظرتونو رو راست بهم بگید و در آخر گزارش بزنید

تو رو خدا تا آخر بخونید و کمکم کنید🫂😭

من چن ماه دیگ عروسیمه جدیدا با یکی از غامیلام کمی صحبت میکنیم و صمیمی شدیم که این دختر خانوم ازم یذره کوچیکتره

بعد یه بار تلفنی بهم گفت حالا منو نبین من با  .... اسم شوهرم. رو هم نمیریزم و گر نه خیلی از دوستام میرن با مردای متاهل و آوار میشن رو زندگی کسی

اینم بگم من به هیچ عنوان هیچ ارتباطی برقرار نمیکنم ولی ایسون خودش هی زنگ میزنه و میاد و میره

چن روز پیش من وقتی تو حیاط منتظر همسرم بودم که بیاد دنبالم این اومد

بعد خواهرم گفت عه بیا خونه چایی ریختمو و اینا بعد گفت نه همینجا میشینم میخوام برم حوصله ندارم

و پرسید گفت کجا و گفتم میخوام برم بیرون

بعد دیگ نشست رو پله و مانتوشو جلوشو باز کرد و شالشو انداخت رو شونش 

منم روم نمیشد بگم الان اسم شوهرم میاد و رعایت کن رفتم دم در

زود اومد گفت چی شد اومد

و به بیرون یه نگاه کرد

و دوباره رفت نشست

بعد خواهرم اومد گفت خب بیا خونه مگه دیوونه ای نشستی اونجا

گفت نه راحتم میخوام برم و همینطوری خیلی زست نشست و حجابشم همینطور بود که گفتم

بعد من رفتم پست در و تا همسرمو دیدم زود رفتم بیرون و در رو بستم

وقتی برگشتم خواهرم گفت تا تو رفتی اومد خونه

حتی یه بار دیگ هم همینطوری بود میخواس بره و تو حیاط همینجوری منتظر وایستاده بود منم همسرم میخواس بیاد دنبالم

حس خیلی خیلی بدی میگیرم ازش 

به هیچ عنوان نمیخوام ببینمش

حالم اصلا خوب نیس

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

کم محلی کن هم خودت هم خانوادت

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=395736658]کم محلی کن هم خودت هم خانوادت[/QUOTE

همین تصمیمو دارم

دیگ حتی  از دیدنش حالم بهم میخوره 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

قطع رابطه کن محلش نذار جواب تلفونشونده

از همین امروز شروع کردمو تلفنشو جواب ندادم

بیادم باهاش حرف نمیزنم

روانی شدم اینقدر فکر کردم

منم چندشم شد

ولی مگه به شوهرت اعتماد نداری.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

صد در صد یچیزی تو سرش هست سره یه چیز دیگه بهونه کن بهش تیکه بنداز تو جمع باهاش قط ارتباط کن همینا زندگیه مردمو میپاشونن  به اینکه تو فامیلتونم بره بگه باهاش فلان کردی بیسار کردی توجه نکن بههر بهانه ای قط ارتباط کن نهایت یه سلام خدافظ ساده

عجب دخترایی پیدا میشن ..ازش فاصله بگیر .

فکرسو نمیکردم اینجوری باشه

امروز بعد اینکه بهم زنگ زد و جوابشو ندادم اومد منم محلش ندادم گفت بعدا میام

صد در صد یچیزی تو سرش هست سره یه چیز دیگه بهونه کن بهش تیکه بنداز تو جمع باهاش قط ارتباط کن همینا زن ...

چشم حتما همینکارو میکنم👁🫂😭

منم چندشم شدولی مگه به شوهرت اعتماد نداری.

دارم ولی مگه چه ربطی داره

خوشم نمیاد 

بخدا دیروز تو حیاط داشتم روانی میشدم

شوهر من اصن تو نخ این کارا نیس بشدت مسئله و کار داره

فقط مراقب باش شماره همسرتو پیدا نکنهخونه خراب کنههه

ازش حالم بهم میخوره 

مراقبم 🫂🌸