2777
2789
عنوان

دعوامون شد

599 بازدید | 31 پست

قرار بود بریم خونه همسایمون مهمونی شوهرم بیرون بود اومد خونه لباس عوض کرد منم اماده شدم رفتیم بالا پسرشون گفت مامان اینا رفتن تا جایی الان بر میگردن گفتیم پس ما میریم دوباره میاییم گفت باشه خاله.

اومدیم پایین خونمون نشستیم یهو رفیق شوهرم زنگ‌زد گفت امشب بیا فوتبال اینم گفت باشه میام وای من سگ شدم دیگه گفتم تو چقدر بیشعوری اخه ما الان داریم میریم مهمونی ساعت ۱۰ تو میخوای بری فوتبال...این شد مهمونی واسه من... گفت میرم‌منم رفتم لباسامو کندم گفتم من نمیام مهمونی اونم اس داد ب پسره گفت فوتبال نمیام گفت برو بپوش بریم گفتم اعصابمو داغون کردی من بااین قیافه بیام مهمونی...گفت نمیای گفتم نه گفت فدای سرم ک نمیای زنگ زد ب همسایمون گفت نمیاییم داره برامون مهمون میاد رفت لباساشو دراورد کلی دادو فریادو قر قر کرد من الان تو اتاقم اونم تو هال 😢😢😢😢😢😢😢😢😢 عکس های پروفایلشم همه اسم و عکس من بود همشو پاک کرد😢😢😢😢

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا انقد راحت بهم دیگه میگین چقد بیشعوری?

توهماگه شوهرت توروهمیشه به فوتبال و برادرش بیشتر اهمییت میداد همینو میگفتی عزیزم تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک قربون صدقه هم بریم

چه سریعم تو فضای مجازی تاثیر دعواتون مشخص میشه. خوب نیست جلو دوست و آشنا 😐کاش آروم و بدون تنش میگفتی مگه قرار نبود بریم مهمونی؟ نریم یعنی؟ چکار کنیم؟ مساله رو بزرگ کردی

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
فقط اون تیکه پاک کردن عکس پروفایل  این بچه بازیا چیه

واقعا بچه بازیه دید انلاینم این کارو کرد