2777
2789
عنوان

دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 31 پست

اون زمان که پرسید نمیای باید میرفتی😓 میفهمم چی میگی، آقایون از ناز کردن خوششون نمیاد ،فکر کرد داری ناز میکنی که میگی نمیام  برا همین گفت فدای سرم که نمیای😑 

متاسفانه اینجور وقتا نمیان اصرار کنن بجاش میگن به درک یا فدای سرم😓 دفعه بعد که کوتاه اومد شما هم کوتاه بیا . چون خودش کوتاه اومدو زنگ زد فوتبال روکنسل کرد 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

وای خب چکاریه صاحب خونه که نبود میزاشتی همسرت بره فوتبال فوقش فرداشب میرفتین مهمونی .😕😕😕خواهر اعص ...

بیچاره ها رفته بودن واسه ما خرید کنن اخه چقدر فوتبال همیشه فوتبال میبینه همیشه سرش تو گوشیه فوتبال بازی میکنه همیشه فوتبال میره بسه دیگه

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهماگه شوهرت توروهمیشه به فوتبال و برادرش بیشتر اهمییت میداد همینو میگفتی عزیزم تو دعوا حلوا خیرات ...

خب بدون دعوا فحش قهر میکردی میگفتی باشه برو به فوتبالت برس منم اینجا بوقم اونجوری که تو گفتی بیشتر پرو میشه و لج میکنه

اون زمان که پرسید نمیای باید میرفتی😓 میفهمم چی میگی، آقایون از ناز کردن خوششون نمیاد ،فکر کرد داری ...

اره اخه خیلی بد گفت گفت یالا پاشو بریم نیم ساعت بشینیم میخوام فوتبال ببینم داشت لج میکرد با من

خب بدون دعوا فحش قهر میکردی میگفتی باشه برو به فوتبالت برس منم اینجا بوقم اونجوری که تو گفتی بیشتر پ ...

اونجوریم گفتم هیچ تاثیری نداشته

بیچاره ها رفته بودن واسه ما خرید کنن اخه چقدر فوتبال همیشه فوتبال میبینه همیشه سرش تو گوشیه فوتبال ب ...

خوبه دیگه فوتبال دعا همیشه خودش با فوتبال سرگرم کنه .این سرگرمیشو ازش نگیر 😐😐😐😐

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
اره اخه خیلی بد گفت گفت یالا پاشو بریم نیم ساعت بشینیم میخوام فوتبال ببینم داشت لج میکرد با من

میفهمم از لحن گفتنش حتما ناراحت شدی 

ولی کلا اینجور وقتا سعی کن برنامه رو کنسل نکنی چون بگی نه بدتر جواب میده 😑  میرفتی یه ساعت مینشستی بعد میومدی به روت نمیاوردی  .هرچند یه لحظه پیش میاد این داستانا

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خوبه دیگه فوتبال دعا همیشه خودش با فوتبال سرگرم کنه .این سرگرمیشو ازش نگیر 😐😐😐😐

اخه من همیشه تنهام دیروز همش سرش تو گوشی بود داشت فوتبال بازی میکرد میگفتم یخورده با من حرف بزن... من هیچ سرگرمیی ندارم تنهام تو خونه بیشتر اوقات

میفهمم از لحن گفتنش حتما ناراحت شدی  ولی کلا اینجور وقتا سعی کن برنامه رو کنسل نکنی چون بگی نه ...

اره😢

خاک تو سر احمقشون ک احممممممق ترین عالم شوهر منه ..ما ام قهریم منو بچه ها تو اتاقیم اون کثافت توهال ..نکبت وحشی😕😕

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اخه من همیشه تنهام دیروز همش سرش تو گوشی بود داشت فوتبال بازی میکرد میگفتم یخورده با من حرف بزن... م ...

عزیزم منم شوهرم سرگرمیش پرندهاشن منم مثل تو چیکار کنم میگم سر گرم پرنده باشه خیلی بهتره 😶😶😶

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊

منم شوهرم باهام قهر کرده تازه وقتی قهره هیچ چی هم نمیخوره منم تو اتاقم اون تو هاله 

خدا جون مرسی که تا الان دستم را گرفتی باز هم به من کمک کن که از پس مشکلات بر بیام خدا جونم
خاک تو سر احمقشون ک احممممممق ترین عالم شوهر منه ..ما ام قهریم منو بچه ها تو اتاقیم اون کثافت توهال ...

چقدر عصبی هستی تو😉😁

عزیزم منم شوهرم سرگرمیش پرندهاشن منم مثل تو چیکار کنم میگم سر گرم پرنده باشه خیلی بهتره 😶😶😶

😔😔😔😔😔😔😔 چی بگم کاش یخورده ام ب فکر تنهایی ما بودن