2777
2789
عنوان

🔴برداشتتون 🔴

168 بازدید | 11 پست

خواهرم پیرال سال تو انتالیا با یه پسری  اشنا شدن  دوست معمولی  مامانم میگه پسره خیلی خوشش اومده بود از خواهرم هب نگاش می کرد  خواهرم مبگه نه خمه منو نگاه میکنن 

از دو شهر متفاوت هستیم   

بعد اون پسره تو اینستا شروع کرد پیام دادن کلیپ فان و اینا می فرستاد  

بعد چندین بار پسره بهش درخواست مسافرت داد گفت بریم دبی بریم بالی اینا  خواهرم رد کرد 

الانم میگه می خوام بیام شهرتون تو رو ببینم به شام با هم بریم بیرون 

الان خواهرم میگه پسره چون پولداره می خواد سرگرم باشه  و دورش پر دختره  کلا امیدی بهش نداره 

ولی باز میگیم چرا یه سال و نیمه پیگیرشه داره میاد شهرمون ۴ ساعت فاصلست 

خواهرمم خوشگله.  ۲۸ سالشه 

پسره هم ۳۰ ایناست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مگه نمیگین پولداره  و سنشونم مناسبه  پس اگه بخواد بیاد خواستگاری یا لااقل پیشنهاد اشناییت بده مانعی وجود نداره وقتی پیشنهاد اینجوری نمیده یعنی برای سرگرمیه بنظرم خواهرت درست فکر می‌کنه 

از نظر من اگه خواهرت دوستش داره به مدت باهم آشنا بشن، تا بفهمم پسره چجوریه

خواهرم فقط پول دوست داره 

پسر مسر براش مهم نیست 😀

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خوب مگه نمیگین پولداره و سنشونم مناسبه پس اگه بخواد بیاد خواستگاری یا لااقل پیشنهاد اشناییت بده ما ...

پیشنهاد اشنایی داد پسره دبگه 

رابطه ای که توش نمیدونی چی هستی تهش هیچیه،چون منم تو همین رابطه بودم ،خیلیی باهم بودیم ،اما نمیدونستیم دوست عادی هستیم؟ یا دوست دختر و دوست پسرهستیم؟

به خواهرت بگو سعی کنه تکلیفش رو مشخص کنه 

رابطه ای که توش نمیدونی چی هستی تهش هیچیه،چون منم تو همین رابطه بودم ،خیلیی باهم بودیم ،اما نمیدونست ...

اره  دقیقا 👍