سایه هایی که برند هاشون رو دوست دارم پالت سایه هاشون همه ی رنگ های دلخواهم رو نداره
من سایه های نود
ابی و صورتی
و سفید و شاینی
میخوام داشته باشه
رنگ های دیگه مهم نیستن اصلا
کلا برندی رو میشناسید که سایه هاش پیگمنت بالایی داشته باشند؟؟
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تکنیک دارمهم پیگمنتش بالاس هم تنوع رنگقیمتش هم تو رنج متوسطه
مرسییی💗🥲
•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
من قیمت متوسط دارم رولوشن تویک پلتش نیس اما رنگی بندی داره واقعا ماندگاری خوبی داره پیگمنت عالی اما ...
مرسییی گوگل زدم بنظر برند خوبی اومد رنگ بندی هم نسبت به بقیه پالت سایه ها بهتره
پکیجینگ مهم نیست زیاد
بعضی از پالت سایه ها هستند بیش از حد بزرگن نصف رنگ هاش هم بلااستفاده میمونه