2777
2789
عنوان

شوهرم بابت گرونی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره ی درامدی داره ببین کجا خرج میکنه. شایدم پس انداز میکنه ب شما نمیگه

والا قبلن ابجیمم همینو میگفت ولی شوهرم فقط دو تا کارت داره قبلن مینوشتم خرید تک تک خونه رو حتی پولاییی ک خرج میکزدم خودمم مینوشتم یه مدت خسته شدم ننوشتم دیگه ... که دو تا کارت تو گوشیش چک میکنم خبری نیست والا از پس انداز

نمیگم حق باهاش نیست گرونی هست .ولی اینکه هعی ناله کنه دیگه جونی واسه ادامه زندگی نمیمونه .این وضعیتم متاسفانه واسه همه هست .بگو دیگه چیکار کنیم نمیتونم خودمونو به قتل برسونیم پس باید زندگی کنیم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

تقصیرشه😐

يخچال خالی و شغل هم داشته باشی اصلا نمیشه

تازه میگی هیچکاریم نمیکنی یعنی فقط خرج غذا میمونه

وظیفشه بخره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

دو هفتس یخچال خالیه؟شوهرت به غیرتش بر نمیخوره؟مردی که خرج خوردو خوراک نکنه بدرد لا جرز میخوره خواهرم ...

نمیدونم والا واقعن یخچالم قسمت یخچال خالی خالی هیچی جز پنیر و کره نیست و نون واقعا جدی میگم 

نمیدونم والا واقعن یخچالم قسمت یخچال خالی خالی هیچی جز پنیر و کره نیست و نون واقعا جدی میگم

چرا براش لیست نمینویسی بره بخره؟غر هم زده بنویس بگو برو بخر انقدر زور بکنش که بفهمه وظیفشه ظاهرا شوهرت متوجه وظایفش نیست

اگ میناله جلوی شما و داره واسه این ک میخواد خرج نکنی این ادما قشنگ بلدن حس عذاب وجدان ب ادم بدن اگ خ ...

دقیقن همین حسو میده حتی پول حقوق خودمم نمیتونم خرج کنم عذاب وجدان میده بهم یا میخام با پول خودم کادو تولدی ک دوستم برام خریده و جبران کنم میگه تو متاهلی اون نباید انتظار داشته باشه تو خرج کنی میگم اون کادو گرون خریده من نمیتونم ارزون بخرم براش واقعن نمیدونم من اشتباه میکنم یا اون

بعد خودت گشنه نمیشی واقعا؟ماهم وضع مالیمون خیلی معمولی ولی هفته ای دوبار چیزایی که نداریم مینویسم شوهرم باید بره بخره اگرم پول نداشت میره نسیه میخره 

چرا براش لیست نمینویسی بره بخره؟غر هم زده بنویس بگو برو بخر انقدر زور بکنش که بفهمه وظیفشه ظاهرا شوه ...

نه واقعن انگار نیست ... حتی تره بار رفتنم دوست داره من برم بابت تره بار رفتنم قبلن بحث داشتیم چون من کارم نیمه وقته میگه من هر روز میرم تو باید بری ... الانم من دو هفته اس حالم خوب نیست نرفتم اونم نرفته

یه خانمی جوون ۳ تا بچه قدونیم قد داشت میرفتم استخر برای آموزش با دوتا دختراش میومد پسرشم یه کلاس ورزشی دیگه ثبت نام کرده بود میگفت شوهرم تاکسی داره راضی هستیم درامدش خوبه پس چطور شوهرتو نداره حتی سرویس کم میره تنبله میخاد بخوره بخابه اون شوهرش میرفته طهر میومده نهار میخورده دوساعت استراحت میکرد دوباره میرفته تا ۹ شب خیلیم به خودشون میرسیدن اتفاقا الان کرایه اسنپ بالا رفته یه مسیر ده دقیقه رو میریم ۱۵۰ میگیرن من چون خیلی پیک از اسنپ میگیرم برای خریدهای بچم یا اسنپ تاکسی میگیرم میریم جایی به بچم خودم ماشین دارم خونم تو طرح هستش نمیتونم تو روز ماشین رو حرکت بدم دیگه خیلی زیاد شده کرایه ها شوهرت ۷وب سرویس بره درامدش خوبه حتما کم میره 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه