2777
2789
عنوان

شوهرم بابت گرونی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 56 پست
کابینتام پره مسعله اصن شکم نیست مسعله حس عذاب وجدانی ک میده مثلا من مریض بودم دیروز برام بعد یک هفته ...

عزیزم شرمندم اینو میگم ولی چکش کن با کسی در ارتباط نباشه این همه خساست عجیبه

والا قبلن ابجیمم همینو میگفت ولی شوهرم فقط دو تا کارت داره قبلن مینوشتم خرید تک تک خونه رو حتی پولای ...

ماهیانه حدودا چقدر درآمدشه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا پس شماها همتون معتقدید خسیسه

اره بابا دیگه وقتی یه ابمیوه گرفته قیمتش رو میگه ادم کوفتش میشه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ماهیانه حدودا چقدر درآمدشه؟

تقریبن ۲۵ تومن .اجاره نداریم پول اب و برقمونم واقعن کم میاد 

حقوق خودمم نزدیک ۱۰ نیمه وقت میرم تمام خرج خودم با خودمه از لوازم ارایش بگیرید تا لباسی چیزی

رو نده بهش دلت هم نسوزه بدبخت....الان وضع همه خرابه دلیل نداره که دلسوزی بیجا کنی ...وظیفشه در حد وسعش برای خانه خرج کنه....به نظرم کار وخرج کردن برای خانه به مرد ابهت وشکوه میده....این افتخار ازش نگیر بزار خرجت کنه😜

کابینتام پره مسعله اصن شکم نیست مسعله حس عذاب وجدانی ک میده مثلا من مریض بودم دیروز برام بعد یک هفته ...

نباید بهش می گفتی نخر و ...میگفتی دستت درد نکنه بفکر بودی ،شاید اینجوری خوشش بیاد کمتر  عذاب وجدان بده

بعد هم بهش می گفتی اینکه سر خرید یه آبمیوه ،قیمت میدی مثل این می مونه منم هر روز که غذا درست می کنم بگم این غذا رو از من داری ،اگر از بیرون میخواستی بخری الان باید اینقدر پول میدادی و...

البته شاید هم واقعا بدون قصد و غرض میگه و هدف و منظوری نداره 

ولی از یه چیز خوشم نیومد اگر اون آبمیوه واجب نبود پول دنگی که داده هم واجب نبوده ،اگر واقعا نداره ،به نظرم اون خرج رو هم نمی کرد 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

تقریبن ۲۵ تومن .اجاره نداریم پول اب و برقمونم واقعن کم میاد حقوق خودمم نزدیک ۱۰ نیمه وقت میرم تمام خ ...

ولی به نظرم ماهیانه یه مبلغ مثلا یک تومن  بگو به حسابت واریز کنه

انقد حس عذاب وجدان میده ک من حتی برای تولد دوستم کاری نکردم چرا ؟؟ چون بهم عذاب وجدان داد بیخیال شدم ...

در همون حد کادو گرون بخر

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم