2777
2789
عنوان

شوهرم بابت گرونی ها

1247 بازدید | 56 پست

اکثرا میناله من نه مهمونی دعوت میکنم نه آنچنان لباسی میخرم نه چیزی حتی ارایشگاهم نمیرم حتی سالی یه بار فکر کنم الان دو سال هست که نرفتم لباسم اگه بخام بخرم از پول حقوق خودمه 

از گرونی ها همش میناله یعنی من الان دو هفته اس گزاشتم یخچال خالی باشه و چیزس نخریدم تا چیزی بخره میگه این همه کار میکنمو سریع میره 

بهم حس عذاب وجدان میده که مثلا داره هر روز کار میکنه بدون تعطیلی 

حقوقش چقدره؟پس سرچی میره پولاش؟سر بدهی یا قسط میره پولاش؟

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه جورایی حق داره 

واقعا اگه حقوقش کمه 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
یه جورایی حق داره واقعا اگه حقوقش کمه

نمیدونم حق با منه حق با اونه حق با چیه و کی هست اصن مثلا دیروز دوستش دور همی دعوتش کرد بود باید دنگ میدادن خوب که دنگشم ۱ تومن میشد تو اینجور چیزا براش مهم نیس و میخاد بره ولی سر وسایل خونه و خرید خوته همش میگه اصن من ازش پول نمیگیرم

کارش با ماشین تو اسنپ ..منم دلم نمیاد زیاد بهش فشار بیارم ولی وقتی میبینم اینطوری میکنه حالم بد میشه ...

تو دلم ادم خالی میشه با این حرف.بهش بگو اذیت میشی یه فکری به حال مارو زندگیت بکن.بگو من زن توام و خرجم گردنه توست

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

واقعا نمی‌رسه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

حتنا توقع داره تو کمک خرجش باشی تو اگه بخای خرج کنی لطف کردی نه اینکه مجبوری و توقع داشته باشه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه