miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 عنوان ذوققق😂🥹 375 بازدید | 21 پست اقاا ما قهر بودیم بالاخرهه خودش پیام داد ریپلای زد استوری مو:)چقدر من این جملرو دوس دارم😂🥹 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻 1404/06/28 | 15:22 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 وااای ذوقققققق 😍😍ماشالله به رابطتون از چشم بد دور اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
avina779 عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2617 ای جانم چی استوری کرده بودی؟ مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
بانوی_بهاری88 عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 692 عزیزمممم❤️😍 عزیزان در تاپیک حس ششم من فقط حس شخصیم رو میگم و حس ششم نیستم شاید کاملاااااا اشتباه باشه
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 وااای ذوقققققق 😍😍ماشالله به رابطتون از چشم بد دور قربونت برمم عزیزم🥲🤍🤍 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 ای جانم چی استوری کرده بودی؟ عزیزی🤍عکس گل بود خریده بودم استوری کرده بودم🥲 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 عزیزمممم❤️😍 🥹✨🤍🤍 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 قربونت برمم عزیزم🥲🤍🤍 خدانکنهه رابطتون پایدار🥺فقط ی سوال ذهنم رو درگیر کرد، البته ببخشیدایشون مسیحی هستن، ایرانی هم هستن؟ من در رابطه با ارامنه میدونم اما بخاطر کم بودن اطلاعاتم میپرسم امیدوارم که باعث ناراحتی کسی نشهچون واسه ازدواج فکر می کنم باید دین مشترک باشه اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 خدانکنهه رابطتون پایدار🥺فقط ی سوال ذهنم رو درگیر کرد، البته ببخشیدایشون مسیحی هستن، ایرانی هم هستن؟ ... ممنونم عزیزم بله مسیحی هستن از بچگی ایران زندگی کردن مادرش ایرانیه بله متاسفانه دین باید مشترک باشه🥲💔 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 ممنونم عزیزم بله مسیحی هستن از بچگی ایران زندگی کردن مادرش ایرانیه بله متاسفانه دین باید مشترک باشه� ... میتونم بپرسم پدرشون کجایی هستن؟ خیلی واسم جذابه اینطور آشنایی ها ان شالله که بهترین ها واست رقم بخوره قشنگم 🤍 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 میتونم بپرسم پدرشون کجایی هستن؟ خیلی واسم جذابه اینطور آشنایی ها ان شالله که بهترین ها واست رقم بخور ... حتما عزیزم راحت باش😅✨پدرشون اهل اذربایجان هستنعزیزین🤍 پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
_shayea_ عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 7976 اخ من قبوووون پروفتتتت من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10146 همسرته؟ به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
miss_zhina مدیر استارتر عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12724 اخ من قبوووون پروفتتتت ای جانمممم🥹✨ پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
worainbow عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4641 حتما عزیزم راحت باش😅✨پدرشون اهل اذربایجان هستنعزیزین🤍 آخییی چه قشنگ 😍امیدوارم تهش قشنگ باشه واست 🤍 اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲