2777
2789
عنوان

ذوققق😂🥹

375 بازدید | 21 پست

اقاا ما قهر بودیم بالاخرهه خودش پیام داد ریپلای زد استوری مو:)

چقدر من این جملرو دوس دارم😂🥹

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای ذوقققققق 😍😍ماشالله به رابطتون از چشم بد دور

قربونت برمم عزیزم🥲🤍🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ای جانم چی استوری کرده بودی؟

عزیزی🤍عکس گل بود خریده بودم استوری کرده بودم🥲

قربونت برمم عزیزم🥲🤍🤍

خدانکنهه 

رابطتون پایدار🥺

فقط ی سوال ذهنم رو درگیر کرد، البته ببخشید

ایشون مسیحی هستن، ایرانی هم هستن؟ من در رابطه با ارامنه میدونم 

اما بخاطر کم بودن اطلاعاتم میپرسم امیدوارم که باعث ناراحتی کسی نشه

چون واسه ازدواج فکر می کنم باید دین مشترک باشه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

خدانکنهه رابطتون پایدار🥺فقط ی سوال ذهنم رو درگیر کرد، البته ببخشیدایشون مسیحی هستن، ایرانی هم هستن؟ ...

ممنونم عزیزم بله مسیحی هستن از بچگی ایران زندگی کردن مادرش ایرانیه 

بله متاسفانه دین باید مشترک باشه🥲💔

ممنونم عزیزم بله مسیحی هستن از بچگی ایران زندگی کردن مادرش ایرانیه بله متاسفانه دین باید مشترک باشه� ...

میتونم بپرسم پدرشون کجایی هستن؟ خیلی واسم جذابه اینطور آشنایی ها 

ان شالله که بهترین ها واست رقم بخوره قشنگم 🤍

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

میتونم بپرسم پدرشون کجایی هستن؟ خیلی واسم جذابه اینطور آشنایی ها ان شالله که بهترین ها واست رقم بخور ...

حتما عزیزم راحت باش😅✨

پدرشون اهل اذربایجان هستن

عزیزین🤍

حتما عزیزم راحت باش😅✨پدرشون اهل اذربایجان هستنعزیزین🤍

آخییی چه قشنگ 😍

امیدوارم تهش قشنگ باشه واست 🤍