2821
2789
عنوان

مقصر منم ❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 60 پست
چون میشناسمش کامل بدون اجازه من بهم دست هم نمیزنه

اگ میرفتی دست میزد

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هیچیت نباشه😂🚶‍♀️

الان انتظار نداره که من پیام بدم😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نه خب بحث من اینه چون میدونه من راضی نیستم هیچ وقت چنین درخواستی نمیده

بحث رضایت نیس . دختر و پسر تو خونه اونم شب تا صب تنها باشن قطعا کشش بینشون به وجود میاد و شیطون کارشو میکنه بالاخره . البته بازم خودت میدونی🤷‍♀️

😂وا بزار خودش بده اول

پیام دادن این فقط تیکه هست دیشب برگشت گفت شب بخیر خانم بی اعتماد😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

پیام دادن این فقط تیکه هست دیشب برگشت گفت شب بخیر خانم بی اعتماد😂💔

اگه من بودم پشیمونش میکردم از این کاراش

ولی تو بلد نیستیییی

ياريت الحچي ال بلگلب ينگآل ،🌱🖤

نه همچنین پسری نیست

وقتی نرفتی خونش اینو میگ

اگ رفته بودی تاپیک دیگ میزدی

گول نخور 

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

اگه من بودم پشیمونش میکردم از این کاراشولی تو بلد نیستیییی

گفتم خسته بود سرکار بود روی مخ اش نباشم چیزی نگفتم 

اما الان بخواد به لجبازی تیکه انداختن اش ادامه بده روی سگ منو میبینه😂

وقتی نرفتی خونش اینو میگاگ رفته بودی تاپیک دیگ میزدیگول نخور

من بار ها امتحان اش کردم واقعا همچنین پسر هول نیست:/

گفتم خسته بود سرکار بود روی مخ اش نباشم چیزی نگفتم اما الان بخواد به لجبازی تیکه انداختن اش ادامه بد ...

خیلی خوبه که این همه صبوری

من از اخلاقی که دارم هیچکی منو گردن نمیگیره🤣🤣🚶‍♀️

خیلی خوبه که این همه صبوریمن از اخلاقی که دارم هیچکی منو گردن نمیگیره🤣🤣🚶‍♀️

به خدا راحتی سیسی عشق کن😂🥲تازه بهش گفتم کی منو با مامانت اشنا میکنی😂غذا توی گلو اش گیر کرد🤣🤣

به خدا راحتی سیسی عشق کن😂🥲تازه بهش گفتم کی منو با مامانت اشنا میکنی😂غذا توی گلو اش گیر کرد🤣🤣

🤣🤣🤣پدسگ بگو انقد منتظر نزاره تکلیفشو روشن کنه دیگه.

ارهههه دقیقا خیلی راحتم البته حوصله هم ندارم اخلاقمم یکم....😂🙂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792