2789
عنوان

مقصر منم ❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 60 پست
من بار ها امتحان اش کردم واقعا همچنین پسر هول نیست:/

عشقم من نگرانتم🥲

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

🤣🤣🤣پدسگ بگو انقد منتظر نزاره تکلیفشو روشن کنه دیگه.ارهههه دقیقا خیلی راحتم البته حوصله هم ندارم ا ...

گفتش حالا میگم به مامانم برات یه عروس مسلمون میخوام بیارم😂😂😂

عاشق بشیی باهاش کنار میای🥲🥹

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقم من نگرانتم🥲

عشقم نمیشناسیش خیلی پسر خوبیه اصلا اینجوری نیست 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

عشقم نمیشناسیش خیلی پسر خوبیه اصلا اینجوری نیست

ولی هیچ پسری بدش نمیاد یه شب با ی دختر تنها بمونه

هیجوقت این ریسکو نکن🥲

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

ولی هیچ پسری بدش نمیاد یه شب با ی دختر تنها بمونههیجوقت این ریسکو نکن🥲

نه خب اصلااا نمیرم خونه اش 

نه خب اصلااا نمیرم خونه اش

افرین

انقدر تهمت نزنید شاید واقعا همچین پسری نیست ..برای همین بهش برخورده که دختره فکر کرده اون اونجوریه

اره خب بحث اینم همینه میگفت چرا نسبت بهم بدبینی تا الان حرکت بدی دیدی ازم :)

گفتش حالا میگم به مامانم برات یه عروس مسلمون میخوام بیارم😂😂😂عاشق بشیی باهاش کنار میای🥲🥹

راستی اونا مال چ کشورین؟

عاشق ک شدم ۲ سال وقتمو هدر دادم فایده نداشت

❌️ Rule 1 : never be 2

راستی اونا مال چ کشورین؟عاشق ک شدم ۲ سال وقتمو هدر دادم فایده نداشت

باباش اذربایجان مامانش ایرانیه 

الهیی چرا عزیزم؟🖤

پس ترکن اره؟هیچی دیگ ارزششو نداشت ادامه بدم..

ارههه🥹

بگردمت غصه نخور :))