2821
2789
عنوان

مقصر منم ❓😐

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 60 پست

به خاطر اون موضوع ناراحته

ناراحته ک به هدفش نرسیده

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

خوب کردی که نرفتی

دارم بچه بزرگ میکنم🚶‍♀️💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂💔هعبسخت نگیر بابا

سکوت شو نمیتونم ببینم سیسی😂💔بدم میاددد اینجوری میکنه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

به خاطر اون موضوع ناراحتهناراحته ک به هدفش نرسیده

اخه همچنین پسری نیست واقعا:/

اخهه چندین بار توی راه بهش گفتم قهری گفت نه ولی شبیه بچه ها رفتار میکنه

پسرا صد سالشون هم که بشع بازم مثل یه پسر بچه نوجوون رفتار میکنن اگه داداش کوچیک داشتی میفهمی وی میگم ، بله بحث بحث اعتماده که به اون نداری و نداشتی دلیلی هم نداره این اعتماد بیخود

اخه همچنین پسری نیست واقعا:/

تو از کجا میدونی؟

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

سکوت شو نمیتونم ببینم سیسی😂💔بدم میاددد اینجوری میکنه

اون مقصره

وقتی گفتی نمیرم خونت اون باید درکت میکرد ک حد و حدودشو میدونست

ياريت الحچي ال بلگلب ينگآل ،🌱🖤

اون مقصرهوقتی گفتی نمیرم خونت اون باید درکت میکرد ک حد و حدودشو میدونست

الان جبهه گرفت سمت خودش کاسه کوزه سر من شکست که چی تو به من اعتماد نداری :/ 

تو از کجا میدونی؟

چون میشناسمش کامل بدون اجازه من بهم دست هم نمیزنه 

اگه فک میکنی کامل شناختیش کاملا در اشتباهی ! و خب اونم آدمه . مرد هس ‌ کی بدش میاد 🤷‍♀️

نه خب بحث من اینه چون میدونه من راضی نیستم هیچ وقت چنین درخواستی نمیده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز