2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم گرفتم همه اهالی خونه هم زدن صودتشون😒😒نصفش کردن..من 13 گرفتم از عسلویه دلتان بسوزد انقد ارزان..تازه کاسه ای هم هست پر پر☺😌

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

عزیزم من مارک ballea که آلمانی هست گرفتم،  پوست را کاملا پاکسازی میکنه اما روی جوش تاثیرقابل توجهی نداره (برای جشن ها قبل از آرایش خوبه،  بعدش کرم رو پوست عالی میشه) ،  برا جوش سر سیاه از محصولات لاین پیوراسکین اوریفلیم زدم عالی بود،  خیلی سال بود با جوش سر سیاه درگیر بودم،  با پنج شیش بار استفاده ازش مشکلم حل شد،  برای جوش های دیگه هم از لاین لاونیچر اوریفلیم محصولات چای سبزش روی صورت خواهر زادم معجزه کرد.

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
چرا واسه من سوغاتی نیوردی😡😂 . حالا خوب بود ؟؟ میشه عکسشو بزاری

عکسش تو یکی از پستام هست..آره خوب بود البته من زیاد جوش نمیزنم پوستم از یک نظرای دیگه بده..بد نبود عزیزم☺

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور