2777
2789
چرا واسه من سوغاتی نیوردی😡😂 . حالا خوب بود ؟؟ میشه عکسشو بزاری

😆😆ببخشید😘

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازصورتم برداشتم صورتمونرم کرده ولی جوشام نرفته شایدبرای اولین باراستفاده کردم واسه اونه

دوست خوبم باید بعد حموم استفاده کنی ولی پوست روشل میکنه

تا پاااای جان میخواهمت تمام من 
دوست خوبم باید بعد حموم استفاده کنی ولی پوست روشل میکنه

عزیزم بعدحموم استفاده کردم.نیم ساعت نگه داشتم.فروشنده گف هفته ای یه باراستفاده کن

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕
[QUOTE=56426237]میشه عکسشو بزاری ؟؟ جوشات خوب شدن فقط تا دو سه روز تمیز میمونه کامل از بین نمیره&nbs ...

منم اینواستفاده میکردم فایده نداشت اما الان قرص ولایه  بردار استفاده میکنم عالیییییی بود نتیجش

عه واقعا چرا اخه؟؟ اینکه پوستو نمیکشه پس چرا شل میشه

چرا بعد اینک خشک شد باید بکشیش و بخاطر حمومی ک رفتی پوست حساستره و شل میشه بعد چنباراستفاده

بجاش اسکراپ بگیرین

چرا بعد اینک خشک شد باید بکشیش و بخاطر حمومی ک رفتی پوست حساستره و شل میشه بعد چنباراستفاده بجاش اس ...

واقعا ؟ اونی که من استفاده کردم کشیدنی نبود. مث اسکراب که بزنی به پوست بعدم با اب بشوری اونجوری بود. یعنی تقلبی بوده ؟

واقعا ؟ اونی که من استفاده کردم کشیدنی نبود. مث اسکراب که بزنی به پوست بعدم با اب بشوری اونجوری بود. ...

والا بلک ماسک اسمش روشه

ماسکه ینی میزنی بد خشک میشه و باید بکشی تاکنده شه شاید مال شما جور دیگ ای باشه ک من ندیدم عزیزم