2821
2789
عنوان

بیاین

51 بازدید | 9 پست

اگر سوالی چیزی درباره ی تعبیر دارین بگین پاسخگو هستم

میتونین پی وی هم پیام بدین

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

خواب؟

بله

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا فقط بانوان پیام بدن

مرد پاسخگو نیستم

اینکه مجردم و خواب دیدم دارم زایمان میکنم و بچه م به دنیا اومد فکر کنم پسر هم بود...تعبیرش چیه

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

چرا بعضی خواب ها تعبیر دارن؟چرا خواب صادقه میبینه آدم؟

«همه خواب‌ها یکسان نیستن. بعضی از خواب‌ها فقط نتیجه فکر و خیال روزانه هستن و تعبیر خاصی ندارن. بعضی خواب‌ها هم به‌خاطر استرس یا ترس میان. اما یه دسته از خواب‌ها هست که بهش میگن ؛ اینا مثل الهام یا نشونه‌ان و ممکنه واقعاً اتفاقی رو نشون بدن. برای همین فقط بعضی خواب‌ها تعبیر دارن و بعضی ندارن.»

«همه خواب‌ها یکسان نیستن. بعضی از خواب‌ها فقط نتیجه فکر و خیال روزانه هستن و تعبیر خاصی ندارن. بعضی ...

ممنون. متوجه شدم 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

اینکه مجردم و خواب دیدم دارم زایمان میکنم و بچه م به دنیا اومد فکر کنم پسر هم بود...تعبیرش چیه

"معمولاً دیدن زایمان در خواب نماد شروع یه دوره جدید توی زندگیه. برای آدم مجرد بیشتر نشون میده که اتفاق تازه‌ای پیش رو داره یا نتیجه‌ی یه کار و تلاش به زودی به ثمر می‌رسه. اینکه بچه‌ت پسر بوده هم می‌تونه نشونه قدرت و خبرهای خوب باشه، البته همراه با مسئولیت جدید."

"معمولاً دیدن زایمان در خواب نماد شروع یه دوره جدید توی زندگیه. برای آدم مجرد بیشتر نشون میده که اتف ...

فکر کنم برای قبولی کنکور باشه چون تایمی بود که میخوندم و بعد حدود یکسال قبول شدم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز