2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بعضی خواب ها تعبیر دارن؟چرا خواب صادقه میبینه آدم؟

«همه خواب‌ها یکسان نیستن. بعضی از خواب‌ها فقط نتیجه فکر و خیال روزانه هستن و تعبیر خاصی ندارن. بعضی خواب‌ها هم به‌خاطر استرس یا ترس میان. اما یه دسته از خواب‌ها هست که بهش میگن ؛ اینا مثل الهام یا نشونه‌ان و ممکنه واقعاً اتفاقی رو نشون بدن. برای همین فقط بعضی خواب‌ها تعبیر دارن و بعضی ندارن.»

و منی که فکر میکنم اگه پینگ هارو نبینم زودتر سبز میشن./:)

«همه خواب‌ها یکسان نیستن. بعضی از خواب‌ها فقط نتیجه فکر و خیال روزانه هستن و تعبیر خاصی ندارن. بعضی ...

ممنون. متوجه شدم 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اینکه مجردم و خواب دیدم دارم زایمان میکنم و بچه م به دنیا اومد فکر کنم پسر هم بود...تعبیرش چیه

"معمولاً دیدن زایمان در خواب نماد شروع یه دوره جدید توی زندگیه. برای آدم مجرد بیشتر نشون میده که اتفاق تازه‌ای پیش رو داره یا نتیجه‌ی یه کار و تلاش به زودی به ثمر می‌رسه. اینکه بچه‌ت پسر بوده هم می‌تونه نشونه قدرت و خبرهای خوب باشه، البته همراه با مسئولیت جدید."

و منی که فکر میکنم اگه پینگ هارو نبینم زودتر سبز میشن./:)

"معمولاً دیدن زایمان در خواب نماد شروع یه دوره جدید توی زندگیه. برای آدم مجرد بیشتر نشون میده که اتف ...

فکر کنم برای قبولی کنکور باشه چون تایمی بود که میخوندم و بعد حدود یکسال قبول شدم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱