2777
2789
عنوان

لیزر پاهام

209 بازدید | 15 پست

پاهامو ک لیزر میکنم بعدش خیلی میخاره . با هیچیی هم اروم نمیشه جز اب دااااغ . تو نت نوشته اب داغ نباید بزنی چیکار کنم فقط با این اروم میشه . همه چیو امتحان کردم همه پماد و لوسیون و ژل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا دیونه شدم میگه اثر لیزر رو میبره

اثرش رو چه جوری ببره آخه 

لیزر که ماده شیمیایی نیست، همون موقع انجام اثرشو گذاشته

ولی پوست حساسه میگن با آب داغ نشوید از اون نظر. 

منم نوبت لیزر دارم. خلاف جهت رویش شیو کردم مشکلی داره به نظرت؟ 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

جاهای دیگه بدنت مثل واژن، باسن، زیربغل همچین مشکلی را ندارن؟ اونها را هم لیزر کردی؟

ببخشید که  میگم    اگه   دستگاه  لیزر   خوب  باشه   و  اپراتور  لیزر   وارد  باشه   هیچ  مشکلی  پیش نمیاد من  لیزر کل بدن  رفتم   هیچ مشکلیم برام  پیش  نیومد   

ببخشید که میگم اگه دستگاه لیزر خوب باشه و اپراتور لیزر وارد باشه هیچ مشکلی پیش ...

بعضیا کل بدن یا بخشی به لیزر حساسن، روش لیزر، دستگاه لیزر، میزان و زاویه تابش مهمه، شما معذرت میخام حتما لباس زیر نخی و آزاد بپوش، فانتزی و تنگ را فراموش کن

اثرش رو چه جوری ببره آخه لیزر که ماده شیمیایی نیست، همون موقع انجام اثرشو گذاشتهولی پوست حساسه میگن ...

ببینید   لیزر   شیمیایی نیست   ولی    خوب  اون جریانی که توسط  دستگاه   مو   رو   ریشه کن  میکنه     میتونه رو پوست  اثر بزاره       خوب پوستای حساس    و خشک   با لیزر   ملتهب  میشه  

بعضیا کل بدن یا بخشی به لیزر حساسن، روش لیزر، دستگاه لیزر، میزان و زاویه تابش مهمه، شما معذرت میخام ...

بله   ممنونم        من رعایت  میکنم      ولی اینو بگم   من ۷  حلسه لیزر   رفتم    اصلا   اذیت نشدم    اون مرکزیم  که لیزر  میرفتم   ی     سر    دستگاه   مثل  تقریبا  سر   جارو برقی که به دستگاه  متصل میشد   به  هر نفر میداد که  مخاص اون   نفره      خیلی  هم  جای  مرتب  و تمیزی بود    قبل از شروع اولین جلسه  لیزر   هم  ی   نفر  که  کارشناس پوست  بود   ی   سری  توصیه  میکزد     اونم فرمایش شما رو   کفت  که  اصلا بعد لیزر   لباس زیر   فانتزی یا   جنس  غیر  نخی   استفاده  نکنم       منم  رعایت میکنم   مشکلی هم برام پیش تیومد

بعضیا کل بدن یا بخشی به لیزر حساسن، روش لیزر، دستگاه لیزر، میزان و زاویه تابش مهمه، شما معذرت میخام ...

واقعا    اپراتور   دستگاه  لیزر   اگه  وارد  باشه   هیچ مشکلی پیش نمیاد      چون  پوست قسمتهای مختلف بدن     با هم فرق داره   بعضیعاشون   همه جای بدنو با  ی  شدت   لیزر میکنن  بعضیهام    تنطیمات دستگاهو   مثلا شدت  و  ضعف    دستگاهو  کم  و زیاد میکنن    البته  به  توع  دستگاهم  بستگی داره