2777
2789
عنوان

مادر شوهر حسود رو چیکار کنم

186 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۹ سال ازدواج کردم ولی مادر شوهرم به شدت حسوده یعنی اینجوریه که ما توی زندگی مون هرچی بخریم یا هر کاری که بکنیم،یه بهونه جور می‌کنه که اعصاب من و شوهرم رو چند ماه خرد کنه،اصلاً حتی به پسرشم رحم نداره ولی وقتی دختر‌اش یا خودش ،چیزی می‌خرند یا پیشرفتی می‌کنند ه شدت خوشحالی می‌کنه و اینو همیشه توی قیافش دیدم اما اگر ما پیشرفتی بکنیم کاملاً رای ما گارد می‌گیره تا چند ماه،متاسفانه توی یک ساختمون هم زندگی می‌کنیم

مثلاً ما چند سال پیش زمین خریدیم که خونه بسازیم تا چند ماه با ما مشکل داشت یا حتی همین الان هم یه باغ خریدیم خیلی با ما مشکل داره و کاملاً مشخصه که از حسادت داره این کارا رو می‌کنی با کوچک‌ترین بهونه اعصاب من و شوهرمو خرد می‌کنه به خدا انقدر توی این چند ماهه حرص خوردم که حد نداره لوی همه هم می‌شینه میگه عروسم و پسرم به ما سر نمی‌زنن

منم برای هر کسی که برام پیغام آورد و پرسید چرا رفت و آمد نداری براشون همه چی رو تعریف کردم  دیگه خسته شدم از اینکه هر کار دلش می‌خواد می‌کنه و یه جوری وانمود می‌کنه توی فامیل که انگار ما مقصریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول باغ رو میدادین ی خونه کوچیک میکشیدن زمینی ک قبلا خریدین.اون مادرشوهرت درست بشو نیس

آخه موقعیت باغ خیلی خوب بود 

تقریبا کمتر از ۲ سال دیگه خونه مون آماده میشه از اینجا میریم

مشکلم اینه که شوهرمو اذیت که میکنن ،رفت و آمد نمیکنه 

بعد تنها گیرش میارن و هی دعوا میکنن که چرا رفت و آمد نمیکنی 

شوهرم هم وقتی با خانواده ش قهره خیلی ناراحته از دوریشون ولی به خاطر رفتاراشونم دوست نداره ببینشون ، همش میگه چقدر خانواده یزیدی دارم من هیچکسو تو دنیا ندارم 

حالا قضاوت فامیل میگه چه تاثیری رو زندگی شما داره عزیزم؟؟؟اصلا گیرم شما خوشتون نمیاد رفت آمد کنید با ...

آخه ما یه فامیل فضول داریم که همشون سرشون ببخشید تو زندگی همه س، من یه خاله دارم که همش میاد می‌شینه میگه چرا با مادر شوهرت فلانی چرا اینجوری چرا اونجوری رفتار میکنی 

هرچی هم محلش نمیذارم بدتره ، چندین بارم محترمانه بهش گفتم این مسئله بین ماست ولی وقتی مادر شوهرم می‌شینه همه جا صحبت می‌کنه دیگه جایی واسه پنهون کردن نمی‌ذاره منم گفتم حالا که انقدر احت می‌شینی پشت سرم دروغ میگی منم از این به بعد همه چی رو به همه میگم تا تو رو بشناسن

آخه ما یه فامیل فضول داریم که همشون سرشون ببخشید تو زندگی همه س، من یه خاله دارم که همش میاد می‌شینه ...

اشتباه کردی وارد بازیشون شدی 

الآنم خودتو عقب بکش از بازی 

هر وقت کسی حرفی زد خیلی راحت بگو صلاح مملکت خویش خسروان دانند و تمام 

حتی صد بار هم گفتند شما صد بار همین جواب رو بده

تحمل کن تا خونت تموم شه تو یه ساختمون بودن این چیزارو داره

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اشتباه کردی وارد بازیشون شدی الآنم خودتو عقب بکش از بازی هر وقت کسی حرفی زد خیلی راحت بگو صلاح مملکت ...

پیشنهاد خوبی دادی دوست عزیزم ولی واقعا بعضی وقتا کنترل خودمو از دست می‌دم و سفره دلم باز میشه 

ولی زیاد حرفی نمی‌زنم با بقیه واسه واسه همین موضوع که دوست ندارم کسی توی زندگیم نظر بده برا همین اومدم اینجا شماهاکمک بگیرم چون دلم نمی‌خواد کسی از فامیل نظر بده 

پیشنهاد خوبی دادی دوست عزیزم ولی واقعا بعضی وقتا کنترل خودمو از دست می‌دم و سفره دلم باز میشه ولی زی ...

سعی کن بیشتر رو خودت کنترل داشته باشی عزیزم 

هر وقت خواستی شروع به درد دل کنی با خودت فکر کن گیرم حرفامو گفتم تاثیرش چیه توی زندگیم؟؟؟؟؟

اتفاقا بزار همشون فکر کنن شما ظالمی و به خاطر همین رفت آمد زیاد نداری با خانواده شوهر و اینجوری اتفاقا بیشتر ازت حساب میبرن و حواسشون به رفتارشون هست در مقابلتون

سعی کن بیشتر رو خودت کنترل داشته باشی عزیزم هر وقت خواستی شروع به درد دل کنی با خودت فکر کن گیرم حرف ...

مرسی گلم 

سعی میکنم همین کارو کنم 

واسم دعا کن زودتر خونه م ساخته شه راحت شم