به خصوص اگر بچه دار شدن! اون بچه نه تو زندگی که مادر و پدرش باهمن رنگ و روی خوشبختی رو میبینه نه وقتی جدا شن!
تو زندگی مدام باید استرسی باشه چون مامان و بابام مدام اعصابشون خورده و دارن دعوا میکنن و بعد از طلاق هم ناخودآگاه وظیفه اش میشه به هردو نفر برسه و با هردو در ارتباط باشه! نمیگم نمیتونه ولی خودش میخواد! اون بچه دلش میخواد هردو پدر و مادر شاد باشند دلش نمیخواهد یکیشون احساس تنهایی کنه!
در نتیجه بچه پرخاشگر میشه! چون مسیولیت سنگینی روش دوشش می افته! و این زندگی هیچوقت درست نمیشه.
کاش میشد یکم اینجا حرف بزنم خودم رو خالی کنم از زجری که دارم یه عمر میکشم یه قدمی مرگ! ولی میخوام فقط بگم در صورتی که با کسی تفاهم ندارید ازدواج نکنید! هرگز ! و اگر ازدواج کردید و به این فکر افتادند درست نمیشه تا بچه بیارم شاید بهتر بشه نه این غلطه بدتر هم میشه اون بی تفاهمی! و زجر همشون آوار میشن رو بچه! خواهش میکنم ازدواج میکنید از همسرتون یا از شوهرتون همیشه ناراحتی دارید خواهش میکنم به فکر بچه دار شدن نیافتید!
زندگی ای که برای دو والد با وجود عشق بینشون درست نمیشه قطعا فرد سومی مثل بچه اصلا نمیتونه درستش کنه