2777
2789
عنوان

یه سوال شما تاحالا زن خوشبخت دیدین

154 بازدید | 15 پست

واقعا برام سواله

همه مینالن یعنی واقعا نکه بگی مثلا بخوان چشم بخورن

تو اطراف من هرچییی زن دیدم میگه کاش بمیرم از دست شوهرم ، همه ناراضییی 

تو نی نی سایت که الله اکبر از بس زیادن

شما کسیو دیدن واقعا خوشحال باشه؟

خوشبخت باشه با شوهرش ؟

نه اولایل زندگیا بالای ۵ سال ازدواج مثلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال کامل کن

تا حالا انسان خوشبخت دیدید؟

انسان همیشه زیاده خواه بهترین هم باشه و خوشبخت ترین هم باشه به نظر خودش بدبخته. اونی که نون نداره به اونی که نون داره حسرت میخوره، اونی که جت نداره بهواونی که جت داره و ... پس نه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

زن پسر عموی بابام 

روستا زندگی میکرد باباش معتاد بود مامان نداشت

گدایی میکرد با پسرعموی بابام که وحشتناک پولداره ازدواج کرده چندین ساله 3 تا بچه داره اروم و تو رفاه مالی کامل داره زندگیش رو میکنه تازه بچشم نخبس 

خیلیا 

یکی که ۱۵ساله از زندگیش میگذرع همه فکر میکردیم چققققد خوشبخته، عید چند روز مهمونمون بودن یه چیزایی از زندگیش گفت مغزمون هنگ کرد

بنظر من ادم خوشبخت وجود نداره، همه یه غم و غصه ای دارن

ینفر ک‌واقعا همسر خوبی داشت از هرلحاظ ک‌بگی از هرلحاظ ک‌بگی 

پایه مهربون‌وفادار ازادی کامل بهش میداد از نظر مالی حسابی در ارامش ولی فوت شد ب تازگی😭واقعا خانمش نابود میشه بنظرم😭😭😭منک نسبت خیلییی نزدیک بهش نداشتم نابود شدم از فوتش خانمش‌خانمش😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

ببین خوشبختی بستگی به میزان توقعت از زندگی داره

اگه کمال گرا و ایده آل نگر نباشی و به این باور برسی ک زندگی با مشکلات ریز و درشتش قشنگه اونوقت میتونی احساس خوشبختی کنی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بله یکی هس نزدیک 28ساله ازدواج کرده واقعاهم میگ هم خوشبخته همه میدونن

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔