2777
2789

ختم قران برا مادربزرگم برداشتم اخراش بود امشب یه بوی عطر خیلی خوبی عجیب خوب بود حس میکردم همش خصوصا سمت یه تیکه خونه بیشتر بود هر چی به خانوادم گفتم گفتن ما حس نمیکنیم چند لحظه بود و قطع شد چی بود به نظرتون😭

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به سعادتت

چی بود عزیزم به نظرت من خودم نمیخوام تعریف کنم به خدا 

دیروزم نشسته بودم مامانم یهو اومد صورتم بوس کرد گفت فرشته ها پیشتن تو نورانی شدی

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
😭یعنی مامان بزرگم پیشم بود

احتمالا منم وقتی مادر بزرگم از دنیا رفت  منو زنداداشم تا صبح بیدار بودیم یهو اتاق نورانی شد یه سایه سریع از کنارم گذشت فک کنم روحش بود جالب اینجا بود زنداداشم فقد نور اتاقو دید سایه رو ندید

انشالله خیره

لطفا و تو رو خدا هر وقت دعا یا قران خوندی به اسم کاربریم  واسم دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی مرکز استانمون جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم هیشکی کتکمون نزنه هیچ وقت و من و عزیزانم خیلی خوش شانس و پولدار و موفق و آرامش دار و خوشبخت و سالم و زیبا و با عرضه و باهوش و زیرک شیم و عمر خیلی طولانی خدا بهمون بده و اصلا بی دست و پا و شل و ول نباشیم من و عزیزانم 😭🥹