2777
2789
عنوان

بچه ها علت بوی خوب ناگهانی چیه من قران میخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 34 پست
احتمالا منم وقتی مادر بزرگم از دنیا رفت منو زنداداشم تا صبح بیدار بودیم یهو اتاق نورانی شد یه سایه ...

وای عزیزم دلم یه جوری شد 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
نه بوی عطر یاس

من تو حرم امام رضا از یه نفر شنیدم یه بارم تو همینجا خوندم اگه ناگهانی یه بوی قشنگی مثل بوی گل حس کنی یعنی امام زمان بهت نظر کرده یا از اونجا رد شده و خواسته ببینمت یا همچین چیزی من شنیدم مطمعن نیستم خودم 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خیرهلطفا و تو رو خدا هر وقت دعا یا قران خوندی به اسم کاربریم واسم دعا کن انشالله حتما همین ...

عزیزم عکس گرفتم از پیامت حتما فردا برات دعا میکنم همه رو میگم ازشون میخوام توم برام دعا کن

من تو حرم امام رضا از یه نفر شنیدم یه بارم تو همینجا خوندم اگه ناگهانی یه بوی قشنگی مثل بوی گل حس کن ...

راس میگی😭من امام زمان خیلی دوسش دارم امروزم خیلی به یادش بودم که برم قم

راس میگی😭من امام زمان خیلی دوسش دارم امروزم خیلی به یادش بودم که برم قم

منم خیلی جاها شنیدم عزیزم امام زمان خودش گفته وقتی شما به یاد منید منم به یادتونم 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

وقتی داداشم شهید خونمون با کوچمون چندروز بوی عطروخون میداد مزارش میرم بوی میوه میده

عزیزم الهی شهدا که خیلی عزیزن و مقام دارن 

منم خیلی جاها شنیدم عزیزم امام زمان خودش گفته وقتی شما به یاد منید منم به یادتونم

😭خیلی مهربونه