2777
2789
شبم همچو آسمانی بی ستارهشبم چنان که ظلماتشم مرا غرق کرده ماندم همچو آواره ای که راه را ندیده

مرسی ازت 🌻 خیلی قشنگ بود 

انگار توصیف احوال منه...

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مرسی ازت 🌻 خیلی قشنگ بود انگار توصیف احوال منه...

🥲✨

دلی بود 🤍🌸

اندراحوالات منم همینه🫠

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه خودتون نوشتید 🙂💐شما دیگه چرا😕هیییی ...

اری :")

مگر قلم مرا به حرف آرد و جانی سبک به بار نشاند🥲☺️

ادم ادمه دیگه هر دَمی یه جوره..

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
اری :") مگر قلم مرا به حرف آرد و جانی سبک به بار نشاند🥲☺️ادم ادمه دیگه هر دَمی یه جوره..

مرسی 🌻💐

بنویسید 👌 قلمتون خوبه ...

آره موافقم ، 

خدا کنه همینجوری نمونه...

مرسی 🌻💐بنویسید 👌 قلمتون خوبه ...آره موافقم ، خدا کنه همینجوری نمونه...

♥️

لطف دارید✨🌱

متاسفانه 

خدا کنه ، واقعا ادم اگر جسمانی مشکلی داشته باشه یه درده روحی روانی بدتررر💔🫠

انگار ذره ذره همه چیو میخوره

♥️لطف دارید✨🌱متاسفانه خدا کنه ، واقعا ادم اگر جسمانی مشکلی داشته باشه یه درده روحی روانی بدتررر💔🫠 ...

آره دقیقا زدی به هدف من راضیم بدترین دردهای جسمی رو تحمل کنم ولی از دست این خستگی روحی خلاص بشم ...

آره دقیقا زدی به هدف من راضیم بدترین دردهای جسمی رو تحمل کنم ولی از دست این خستگی روحی خلاص بشم ...

فقط تلاش نکن که دست و پا بزنی چون بیشتر غرق میشی 

سخته وضعیت الان ولی هی گیر بدی به خودت و الانت بیشتر بد میشه وضعیته 

یه خورده سعی کن دور بشی از تشویش ها ، رها باش

سریع واکنش نده

برای حال خوبت بیشتر وقت بگذرونی با خودت و ..

فقط تلاش نکن که دست و پا بزنی چون بیشتر غرق میشی سخته وضعیت الان ولی هی گیر بدی به خودت و الانت بیشت ...

انقد این چند وقته اذیتم کردن و... کلی فکرای ناجور و...به سرم زده بود، من بین دوستام با انگیزه ترین و سرحال ترین بودم ولی الان اصلا خبری از اون آدم نیس ، واقعا خسته شدم 

دنبال هدفام نیستم ...

انقد این چند وقته اذیتم کردن و... کلی فکرای ناجور و...به سرم زده بود، من بین دوستام با انگیزه ترین و ...

منم همین طور شدم😶

اینقدری مننن به دور از ظرفیت تحمل کرده ام که این وضعیت اینطوری شده

دارم سعی میکنم از افراد سمی به دور باشم

هر انچه که حالمو خوب میکنه حتی کوچیک انجام بدم

تو حال بده نمونه

یع وقتایی از تخت نمیتونم پاشم به خودم سخت نمی‌گیرم وقتی اون حال بده منو احاطه کرده میزارم باشه وقتی دیگه از وضعم میخوام بالا بیارم(مقصود ازینکه بسه دیگه پاشو ازین حال بدی بیرون بیا ! )شروع میکنم به ایده دادن که حالا خببب چیکا کنم 

منم همین طور شدم😶اینقدری مننن به دور از ظرفیت تحمل کرده ام که این وضعیت اینطوری شدهدارم سعی میکنم ا ...

اول از همه متن امضات خیلی قشنگه😊🌱

خب آفرین ، همینکه آدم بخواد تو مسیر کاری بیفته و شروع کنه یعنی نصف راهو رفته ... منم دارم تلاش میکنم از آدما و چیزایی که حالمو بدتر می‌کنه فاصله بگیرم 

امیدوارم حال همه خوب باشه و دچار همچین مشکلاتی نشن 

اول از همه متن امضات خیلی قشنگه😊🌱خب آفرین ، همینکه آدم بخواد تو مسیر کاری بیفته و شروع کنه یعنی نص ...

ممنوونمم🥲🔥

همه چی اولش سخته ، حین مسیرم صبوری میخواد و توکل

ولی ته راه که رسیدی قشنگه

امیدوارم 

ممنوونمم🥲🔥همه چی اولش سخته ، حین مسیرم صبوری میخواد و توکلولی ته راه که رسیدی قشنگهامیدوارم

خواهش 🙌 

اهووم ، ممنونم ازت بابت راهنماییات 💚

یه سوال ، دانشجو هستین شما ؟ 

خواهش 🙌 اهووم ، ممنونم ازت بابت راهنماییات 💚یه سوال ، دانشجو هستین شما ؟

سلامت باشید

ارع ‌ 

یک‌بار دیگم پرسیدین گفتم تاریخ میخونم