2777
2789
عنوان

طرز تهیه پیتزا

261 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شما چطور پیتزا درست کنم که خوب بشه 

خمیر نون گرفتم 

من با گوشت چرخ کرده و مرغ درست میکنم به جای سوسیس و کالباس

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه ضخامت خمیر کم باشه و خمیر برای نون فانتزی باشه خیلی بهتره یا بربری،،سس روی نون که خودت درستش کنی و ادویه دار باشه حالا یا سفید یا قرمز یا خردل،،میتونی از ذرت و زیتون و کنجد و گوجه و فلفل و خیلی چیزای دیگه استفاده کنی،،پیتزا کاملا سلیقه ایه،،با پنیر زیاد و اویشن محشره

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
مال منم هر وقت درست میکنم . مواد به نون نمیچسبه و میریزه از روش موقع برش زدن و برداشتن. و لبه های خم ...

خخخخخخخ منم همینطور

مال منم هر وقت درست میکنم . مواد به نون نمیچسبه و میریزه از روش موقع برش زدن و برداشتن. و لبه های خم ...

عزیز سس روی نون بزن،،پنیر زیاد بریز و در آخر مواد رو با دست روی هم فشرده کن

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

بچه ها شما لایه لایه مواد رو میریزید؟

آخه بعضی ها میگن مواد رو قاطی کن یه دفعه  بزیر روی نون

روی خمیر سس قرمز بزن و کمی پنیر بریز

بعد موادتو بریز و بعد روی همه‌مواد پنیر بریز که همه ی مواد رو بپوشونه کمی هم کره رنده کنی روش هم مزش عالی میشه هم پنیرش کش میاد

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خخخخخخخ منم همینطور

برای اینکه مواد به نون بچسبه خمیرشو یکم سس بمالید و پنیر بریزید روش. برای خشک نشدن نون دورش هم به محض اینکه پیتزا رو از فر در میارید به مدت دو الی سه دقیقه بزارید تو یه قابلمه یا ماهیتابه و درشو ببندید تا نونش نرم شه

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
بچه ها شما لایه لایه مواد رو میریزید؟ آخه بعضی ها میگن مواد رو قاطی کن یه دفعه  بزیر روی نون

من لایه لایه میریزم و همیشه عالی میشه

زیادم نباید مواد بریزی

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

راستی ادویه هم آویشن و پودر سیر و نمک و فلفل بزن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز