اول اینکه ضخامت خمیر کم باشه و خمیر برای نون فانتزی باشه خیلی بهتره یا بربری،،سس روی نون که خودت درستش کنی و ادویه دار باشه حالا یا سفید یا قرمز یا خردل،،میتونی از ذرت و زیتون و کنجد و گوجه و فلفل و خیلی چیزای دیگه استفاده کنی،،پیتزا کاملا سلیقه ایه،،با پنیر زیاد و اویشن محشره
بعد موادتو بریز و بعد روی همهمواد پنیر بریز که همه ی مواد رو بپوشونه کمی هم کره رنده کنی روش هم مزش عالی میشه هم پنیرش کش میاد
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
برای اینکه مواد به نون بچسبه خمیرشو یکم سس بمالید و پنیر بریزید روش. برای خشک نشدن نون دورش هم به محض اینکه پیتزا رو از فر در میارید به مدت دو الی سه دقیقه بزارید تو یه قابلمه یا ماهیتابه و درشو ببندید تا نونش نرم شه
مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم
بچه ها شما لایه لایه مواد رو میریزید؟ آخه بعضی ها میگن مواد رو قاطی کن یه دفعه بزیر روی نون
من لایه لایه میریزم و همیشه عالی میشه
زیادم نباید مواد بریزی
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...