2777
2789
عنوان

سوسانو باید ملکه می‌موند

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 46 پست
آره اونجا هم سولان گفته بود تورو ندیمه خودم میکنم سویا گفت لطفاً این کارو بکن 😐حتی اگه جونتم در خطر ...

وای اونجا که سویا بار اول میخواست فرار کنه و افسر سولانا گرفتش، سوسانو بود میزد نصف می‌کرد اون افسر رو...

واقعا ما رو باش :)))))

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هموسو یه افسانه است که یومیول ساخته تا به جومونگ مشروعیت بده درواقعیت جومونگ تا آخر خودش رو پسر گ ...

ابجی هه موسو وجود داشته از خاندان هه بوده

خاندان هه خاندان سلطنتی بویو بودن

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....
میدونی من چی میگم واقعا اول سریال دلم به حال سوسانو میسوخت که به خاطر اتفاقایی که افتاد اینقدر شکست ...

واقعا وافعا سویا کم داشت شواهدش هم بسیاره 

از اینکه همراه شوهرش نرفت خیییییلیییییی حرص میخورم. الکی خودت رو برای مادرشوهر عزیز میکنی که چیییییی؟؟؟؟

حرف من اینه همسر اول امپراطور بودن دلیل منطقی برای ملکه بودن نیست. ملکه بودن سوسانو هم از ازدواجش نبود وافعا بدون ازدواج با جومونگ هم شایستگی مقام ملکه رو داشت.  

جومونگ می‌تونست یه قانون بذاره که لزومی نداره ملکه همسر اول باشه. هرکدوم جایگاهشان جدا (همونطور که دونگی این قانون رو اورد)

ولی گوگوریو با نام خانوادگی گو بود

هموسو از خاندان هه بوده یوها دختر رئیس قبیله هانبک بوده

بعد بچشون ک جومونگه گوگوریا رو بنیان گذاری میکنه ربطی نداره 

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....
واقعا وافعا سویا کم داشت شواهدش هم بسیاره از اینکه همراه شوهرش نرفت خیییییلیییییی حرص میخورم. الکی خ ...

اره واقعا منم خیلی حرصم سر نرفتنش 

حرفام اینه اگه عین آدم میرفت باهاش دیگه مشکلات جانشین یا ملکه کی باشه پیش نمیومد

همون موقع شاید همه چی تغییر میکرد جومونگ برای خودش پیش می‌رفت سوسانو برا خودش اصلا خیلی چیزا ممکن بود تغییر کنه 

ولی حداقل این مسخره بازی های بعدش به وجود نمیومد که یهو بعد ۲۰ سال جومونگ پسر دار و همسر اول دار بشه و همه چی تعییر کنه 

هموسو از خاندان هه بوده یوها دختر رئیس قبیله هانبک بودهبعد بچشون ک جومونگه گوگوریا رو بنیان گذاری می ...

ببین شاید آدمی با اسم هموسو تو تاریخ بوده باشه ولی پدر جومونگ نبوده 

هر منبعی که میگه هموسو پدر جومونگه افسانه‌آیه و کار گروه بانوان کاهن (یومیول اینا) ست. اینم داستان داره یومیول میخواسته کشور مستقل تشکیل بده جومونگ رو شیر کرده فرستاده جلو و براش اصل و نصب جعل کرده که ساحت یه کشور جدید رو موجه جلوه بده

هموسو یه چیزی مثل خدای جنگ یا روح آب و... اینطور چيزهاست 

یوها قبل گوموآ اصلا ازدواج نکرده بوده 

دیدار یوها و هموسو یه چیز افسانه ای طوره 

اره واقعا منم خیلی حرصم سر نرفتنش حرفام اینه اگه عین آدم میرفت باهاش دیگه مشکلات جانشین یا ملکه کی ب ...

خودش رو الکی زجر داد 

باشه خودت رو میخوای زجر بدی حداقل یوری رو میفرستادی جلو با یه نامه که بگی همسرت مرده این پسرت 

اونطوری خودت هربلایی سرت میومد به خودت ربط داشت. یوری رو هم سوسانو تربیت می‌کرد بین بچها جنگ نمیشد

خودش رو الکی زجر داد باشه خودت رو میخوای زجر بدی حداقل یوری رو میفرستادی جلو با یه نامه که بگی همسرت ...

دقیقا 

یوری خیلی الکی اذیت شد حتی بعدش هم که فهمیدن پسر جومونگه اذیت شد

چون واقعا همه قبول داشتن پسر اول سوسانو جانشین میشه وقتی این یهو اومد اکثرا نتونستن قبولش کنن و به خاطر همینم در آینده به مشکل میخوره

یعنی سویا گند میزنه به همه چی با این تصمیم گیری هاش

با شخصیتش کار ندارم به نظرم باز زن خوبی برای جومونگ بود تا یه جاهایی اما تصمیم هایی که گرفت در این زمینه خیلی بد بود

دقیقا یوری خیلی الکی اذیت شد حتی بعدش هم که فهمیدن پسر جومونگه اذیت شدچون واقعا همه قبول داشتن پسر ا ...

دقیقا یوری تو قصر بزرگ میشد این همه مشکل تا آخر عمر گریبان گیرش نبود 

وای یه جا درمورد فرار اول سویا از قصر نوشته بودن 

قرار بود سویا به بهانه هواخوری بری حیاط از اونجا فراریش بدن. ولی دم در اتاقش گرفتنش. چرا؟ چون با خودش بقچه لباس برداشته بود. اگه اون بقچه نبود راحت می‌رفت قدم میرد و بعدش هم فرار می‌کرد. بخاطر چهارتا لباس خودش رو گیر انداخت

یکی میگفت خب بدبخت شوهرت قرار بود امپراطور بشه فکر میکنی نمیتونست چهار دست لباس برات بخره؟