2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

325 بازدید | 48 پست

همسرم به صمیمی ترین دوستم پیشنهاد دوستی داده

و دوستم متاهله و همسرش شریک کاریه شوهرمه سریع به من گفت وتمام پیام هاروبهم نشون داد.به شوهرم بگم انکارمیکنه مطمعنم چون وقتی دوستم بهش جواب منفی داده و برخورد بدی کرده گفته میخواستم امتحانت کنم ...

نظرتون چیه؟

ط ط ط طلاق

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرم اینکه چه دوست خوبی داری همین 

از هر چی شانس نیاوردی دوستت خوبه 

بنا به شرایط خودت و زندگی که با همسرت داشتی فکر کن و عمل کن 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

کیو امتحان کنه مثلاً 

نفهمیدم 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خب بگو مگ‌نمیخاسی امتحان کنی حتمن شوهرش خاسته دگ زنگ‌بزنه ب دوستش بگه داداش ب زنت پ دادم مگ تو نگفتی پ بد ببین دوس میش یا ن؟

اگ دوستش از این نخاسته معلومه ک دار دروغ میگ دگ اوتوقت انکارم‌نمیتونه کنه

نمیتونم که اگر میتونستم سالها پیش اینکارو کرده بودم

پس به روی خودت نیار

خیال کن نه خانی اومده نه خانی رفته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیتونه بگه بخاطر شرایط شغلیشون چون دارن باهم کارمیکنن همه چی بهم میریزه

پس برو از شوهرت تشکر کن 

والا 

میگی طلاق نمی‌گیرم 

آبروشم نمی‌برم 

میخوای چیکار کنی پس

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

امتحان کنه زن مردمو 😐😐😐بزن به روش بابا .حالا دوستت مودبانه گفته بود یا ر.یده بود بهش .کاش به شوهر ...

ریده بود بهش شوهرمم گفته بود به زنم حسی ندارم اینم گفته ما شبانه روز باهمیم گوه نخور که حسی ندارم

نظرم اینکه چه دوست خوبی داری همین از هر چی شانس نیاوردی دوستت خوبه بنا به شرایط خودت و زندگی که با ه ...

بله دوستم واقعا خوبه و واقعا ناراحته ازین موضوع