2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 48 پست

دوستت خوب حالشو گرفته بعدم به همون دوستت بگو تهدیدش کنه بگه هم پیماتو به خانومت هم شوهرم نشون میدم که یک دفعه دیگه از این غلطا نکنه اگه نمیتونی جدا بشی به روش نیار فهمیدی وگرنه وقیح تر میشه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیشعور به توچه که زن مردمو امتحان کنی چرت گفته ترسیده به شما یا شوهرش بگه گفته من داشتم امتحانت میکردم منم جا خانمه بودم میگفتم تو گوه میخوردی مردیگه هوا متاهلی چشم به زن رفیقتم داری عجیبه 

خب بگو مگ‌نمیخاسی امتحان کنی حتمن شوهرش خاسته دگ زنگ‌بزنه ب دوستش بگه داداش ب زنت پ دادم مگ تو نگفتی ...

نه شوهرش اصلا ازین اخلاقا نداره کامل میشناسیمش

دوستمو که مثلا پا میده

خب به اون چه که واقعا دلیل مسخره ای هست

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

یا به روش بیار فک نکنه از همه جا بیخبری،یا همون‌طور که میگی نمی‌خوای دردسر درست بشه خودت رو بزن به نفهمی و زندگی رو ادامه بده.من اگه بودم و شرایط طلاق نداشتم خوب میچزوندمش حداقل دلم خنک بشه نمیشه که هر غلطی می‌کنه خودت رو به اون راه بزنی 

🌱🌼خدایا شکرت🌼🌱

دوستت خوب حالشو گرفته بعدم به همون دوستت بگو تهدیدش کنه بگه هم پیماتو به خانومت هم شوهرم نشون میدم ک ...

دقیقا میخواد همین کارو کنه چون از پیاما شات گرفته ولی شوهرم حذف کرده چون شوهرم منو خیلی اذیت میکنه میگه منم میخوام بااینا اذیتش کنم

بله دوستم واقعا خوبه و واقعا ناراحته ازین موضوع

فقط خطاب به شما نیست و قبلا تکرار کردم 

من واقعا نمی‌فهمم خانما این سایت 

قبل فهمیدن اکثر خانم ها سایت میشن خانم مارپل در جستجو حقیقت بعد روشن شدن ، تبدیل به  اوشین 

پس لطفاً اگه آمادگی جدایی یا فهمیدن حقیقت ندارید تجسس نکنید حداقل برای آرامش روانی خودتون 

و نکته دیگه لطفاً روی بعد شخصیتی تون کار کنید و مادر همسر وابسته نباشید و موضوع آخر استقلال مالی از قبل از ازدواج تمرین کنید

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چه بیشعور به توچه که زن مردمو امتحان کنی چرت گفته ترسیده به شما یا شوهرش بگه گفته من داشتم امتحانت م ...

گفته دیگه بعد شوهرم زده تو فاز خواهر برادریو اینکه میخواستم ببینم کی بازنم رفتو امد داره احمقدوستمم گقتهبا بد کسی بازی راه انداختی من ازتو زرنگ ترم ازهیچی هم نمیترسم 

ریده بود بهش شوهرمم گفته بود به زنم حسی ندارم اینم گفته ما شبانه روز باهمیم گوه نخور که حسی ندارم

افرین بهش دستش درد نکنه .خدا لعنتش کنه شوهرتو  .حالا خانومی کرده به شوهر نگفته شر بپا نشه .کاش شوهرش رفاقت و باهاش بهم بزنه 

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

فقط خطاب به شما نیست و قبلا تکرار کردم من واقعا نمی‌فهمم خانما این سایت قبل فهمیدن اکثر خانم ها سایت ...

چه ربطی داشت عزیزم شما میدونی من شرایط مالی ندارم؟

افرین بهش دستش درد نکنه .خدا لعنتش کنه شوهرتو .حالا خانومی کرده به شوهر نگفته شر بپا نشه .کاش شوهرش ...

ببین اصلا دوستم بیشتر ازین ناراحته که میگه بااین کارش همه ما زیر سوال رفتیم چون مثل خانواده هستیم 

چه ربطی داشت عزیزم شما میدونی من شرایط مالی ندارم؟

شما هم می‌دونی من اولش نوشتم خطاب به استارتر نیست 

آروم باش دعوا نداریم که رسالتم در یک سایت عمومی انجام دادم . تکنیک کنترل خشم لطفاً اینجا پیاده نکن 😐

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر