xxxx896b مدیر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 عنوان پت خونگی | مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 82 پست نظرتون کلا درباره داشتن پت تو خونه چیه؟تصمیم دارم گربه بخرمنژادش برام مهم نیستشرایط نگهداریشون چطوریه؟هزینه غذا کارای بهداشتی چقدره 1404/06/27 | 19:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 انتخاب رشته یه فرایند استرس زاس اصلا نگران باش عزیز این حس تورو یه ملیون آدم هم سنت دارن ولی ته ذهنم یه حسی بهم میگه دارم اشتباه میرمریاضیم خوب نیست برای همین تجربی نمیرم
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1070 میخوام یه گربه بیارم که دستشویی یه سری موارد بهداشتی بلد باشهباید تو حدود چه سنی بگیرم؟سرپرستی بهتره ... اونو پیدا نکردمحالا سرچ کن خودتاگه تهرانی که دنیایی گربه واگذاری هست با وسیلهاگه یه کم دلهره دارید چون سری اولتون هست پس بچه کربه بیارید و خودتون بزرگ کنیدمن دوستم که فوبیا داشت رو با بچه گربه راهش انداختم الان سه تا گربه ناز داره تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 نروژ عزیزم وایی موفق باشیعزیزم با ویزا تحصیلی میری؟بعد میری که کلا بمونی؟زبانت در جه سطحه
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 اونو پیدا نکردمحالا سرچ کن خودتاگه تهرانی که دنیایی گربه واگذاری هست با وسیلهاگه یه کم دلهره دارید چ ... برای اینکه بهمون واگذار کنن چیز خاصی باید ارائه بدیم؟
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7231 وایی موفق باشیعزیزم با ویزا تحصیلی میری؟بعد میری که کلا بمونی؟زبانت در جه سطحه ممنون گلم بله از طرق تحصیلی اقدام کردم همسرم کاریاره تا چندسال اونجاییم بعدش احتمالا بریم انگلیس یا امریکازبانم که خیلی خوبه آیلتس و تافل دارم ولی خب نروژی هم یاد گرفتم کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1070 مرسی گلمبی زحمت بعدا اسم اون سایت برام بفرستبعد این سایتی که گفتی شرایط خاصی داره؟ عذرخاهی میکنم چون متوجه نشدید فقط گفتم بدونید من آقامبعدم میخاستم لینک شو یدم مث اینکه نمیشهشرایطی ندارهاسمش اینه adoptrabinesh دات کامخیلی سایت هستشما شهر انتخاب کنگزینه رایگان بزنیداونایی که وسیله دارن رو انتخاب کنیدانشالا لذت ببرید تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 ممنون گلم بله از طرق تحصیلی اقدام کردم همسرم کاریاره تا چندسال اونجاییم بعدش احتمالا بریم انگلیس یا ... عزیزم مدرک آیلتس دقیقا چطوریه؟از چه سنی میشه براش اقدام کرد؟
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1070 برای اینکه بهمون واگذار کنن چیز خاصی باید ارائه بدیم؟ من نپذیرفتم گفتم شاید نمیدونستیداکه همچنان باقی موند من قبول میکنمنه احتیاج نیست ارائه بدیدمثلا شاید یکی باشه بگه گاهی برام عکس بفرستید بدونم حالش خوبه تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7231 عزیزم مدرک آیلتس دقیقا چطوریه؟از چه سنی میشه براش اقدام کرد؟ امتحان خیلی سختیه ۱۰ نمرسسن خاصی ندارهنمرشم بستگی به کشور مقصدت داره بیشتر دانشگاه ها ۶ تا ۷ میخوان کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 من نپذیرفتم گفتم شاید نمیدونستیداکه همچنان موند من قبول میکنمنه احتیاج نیست ارائه بدیدمثلا شاید یکی ... اها خوبه پسشما خودتون پت خونگی داشتید تا حالا؟
thegood_thebad عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 1070 اها خوبه پسشما خودتون پت خونگی داشتید تا حالا؟ اووووووووووووووووووووووووهتا دلتون بخاد😅 تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام ♫ کنار تو
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 امتحان خیلی سختیه ۱۰ نمرسسن خاصی ندارهنمرشم بستگی به کشور مقصدت داره بیشتر دانشگاه ها ۶ تا ۷ میخوان من حدود چهار سال دیگه زبانم تموم میشهبعد تموم شدن زبانم برای گرفتن مدرک باید امتحان بدم یا نه بخاطر گذروندن دوره خودشون مدرک میدنکانون زبان ایران میرم
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 اووووووووووووووووووووووووهتا دلتون بخاد😅 والا الان مامانم باید راضی کنم😂😂از لحاظ نگهداری مشکل ندارن فقط میگه موهاش میریزه
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7231 من حدود چهار سال دیگه زبانم تموم میشهبعد تموم شدن زبانم برای گرفتن مدرک باید امتحان بدم یا نه بخاطر ... من زبانم ۱۵ سالگی در حد حرفه ای تمام شد همون موقع برای تافل اقدام کردماما آیلتس رو سعی کردم تایمی که میخوام مهاجرت کنم بگیرم وگرنه زودترم میتونستم بدم پارسال امتحان دادم کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)
xxxx896b مدیر استارتر عضویت: 1404/02/14 تعداد پست: 1119 من زبانم ۱۵ سالگی در حد حرفه ای تمام شد همون موقع برای تافل اقدام کردماما آیلتس رو سعی کردم تایمی که ... چطوری زبان خوندید ؟من تو زمینه ترجمه کردن خیلی خوبمولی اگه بخام جمله بسازم صحبت کنم یکم مشکل دارم